KİM SOYKIRIMCI ?

ŞARK KÖŞESİ

 Rahmetli Erbakan hocamız  ne  demişti; Bu Avrupa  birliği bir Haçlı  birliğidir. Ne bunlardan ne Amerika’dan ne de  Rusya’dan bize bir hayr  gelmez!. Biz kendi İslâm Birliğimizi  kuralım,  Demiş ve gerekli büyük adımları  atmıştı. Biz  ise, halen  AB kapısında  bekliyoruz.. Müslümanları ve Ortadoğu halkını Avrupa, Rus ve Amerikan silahlarıyla, biri birlerine  kırdırıyorlar. Silah fabrikaları şakır şakır çalışıp bir nevi para basıyor. Ortadoğu’lular ise aç kalıyor ama bu gayr-i Müslimlerin silahlarına paralar döküyor, ya da, topraklarını madenlerini vererek, bu coğrafyanın insanları olarak ahmakça  biri birlerini katlediyorlar. Örneğin bölgenin  ve bizim başımıza sardıkları, PKK, PYD, YPG ve  DAEŞ, gibi Yamuk Yapı’yı oluşturdular. Artık Doğu ve  Güneydoğu halkı bu ateist ve İslâm düşmanlarının  maskesinin düştüğünü çok rahat gördü. Bu yamuk yapı  piyonlarına sormak gerekir. O bölge senin olacaksa, neden  meskûn sahaları, okulları, camileri, yakıp yıkıyorsun? Neden bir tesisin, barajın, hava alanının yapılmasına engel, memuruna, güvenliğine, bayrağına, insanına  acımadan ihanet ediyorsun.! Pis  ateistler, sonunuz  geliyor, sizi destekleyenler de artık belirlendi. Zafer bizim yani inananlarındır.

Koskoca bir Alman Parlamentosu'nun bunların arkasına takılmasına hayret ediyoruz. Eğer bu Almanlar  ifadelerinde  samimiyse, eğer dürüstse, siyasilerine  sesleniyoruz. Biz bütün arşivlerimizi açtık, açık tutuyoruz. Varsa sizin arşivleriniz siz de açın. Şayet geçmişin muhasebesi yapılacaksa, bu konuda sicili ve  alnı en temiz ülke  Türkiye’dir iyi biline. Ey başımızın belâsı, sahte dost Alman hükümetleri, Tarihi tarihçiler yazar, yargı ve yasama hele yürütme  hiç yazamaz. Bunu böyle bilesiniz.

Kıbrıs Rumlarının adada yaptıkları soykırımları, Ermenilerin 1915 de Rus desteği ile doğuda  530 bin Kürt kardeşimizi katletmesi, Almanların Yahudileri fırınlarda yakmalarına  karşın bizim bu zulümden kaçan 500 bin Yahudi’ye kucak  açıp topraklarımızda yaşamalarını sağlamamız, Rusların on binlerce  insanı trenlerde yollarda aç susuz öldürdüğü ne çabuk unutuldu! Kuzey ıraktan kaçan  binlerce Peşmerge’ye kucak açan, Irak ve şimdi de üç milyon Suriye mültecilerine  sığınma ve yaşam gücünü veren biz değil miyiz?

Not: 1-)Bütün İslâm âleminin Ramazanını  tebrik eder, dünyaya barış içinde savaşsız, Hak’kın üstün tutulduğu bir nizamın gelmesini dilerim.

2) Dünyada yeri doldurulamayacak üç kez dünya Boks şampiyonu ve samimi bir Müslüman olan 74 yaşında ki Muhammed Ali'nin vefat ettiğini  üzüntü ile öğreniyor kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine  ve İslâm dünyasına  sabırlar diliyoruz. Muhammed Ali Amerika gibi  bir ülkede yüreği ve bileği ile ayrımcılık zincirinin kırılmasına öncülük edenler arasına yer aldı. Bokstaki başarısı ise bambaşka bir efsanedir. Genç yaşta gece saatlerinde  önceleri radyolardan  dinler, daha sonra siyah beyaz televizyonlarda onu izlerdik. İlk namazı kılmayı, Prof. Dr.  Nevzat Yalçıntaş hocamızdan öğrendiğini duyuyoruz. Müslümanlığı kabul ettikten sonra sergilediği örnek tutumla ülkesinde pek çok kişinin hidayete ermesine vesile olmuştu. Vietnam savaşına inancı gereği gitmeyerek  büyük maddi manevi bedeller ödemesine, yıllarca bokstan uzak kalması pahasına ortaya koyduğu ilkeli tutum ayrıca takdire şayandır. Çok önemli yıldız kişilerin isimleri kaldırımlara  yapıştırılırken, O “peygamberimin  ismi yere konulamaz “ deyince sadece O’nun ismi kaldırıma değil de sanat merkezinin duvarına  raptedilmiştir. Cenazesi 10 temmuz Cuma günü  defnedilecek olan, Azmi cesareti, duruşu ve kararlılığı ile Müslümanlara ve tüm insanlara ilham kaynağı olan Muhammed Ali’yi rahmetle minnetle yad ediyoruz.".Ruhu Şâd olsun…

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Faik Dündar Arşivi
SON YAZILAR