KİM BU VEKİL?

KİM BU VEKİL?
FETÖ/PDY kapsamında gözaltına alınan zanlı avukatın kasasında bulunduğu söylenen 800 bin lira için açıklama yapılmasını bir vekilin sağladığı şayiası gündeme bomba etkisi yaptı

      Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adnan Bahadır’ın önceki günkü köşe yazısında FETÖ kapsamında tutuklanan ve halen Cezaevinde bulunan Avukat Cem Şenocak’ın banka hesaplarından 800 bin lira paranın çıktığı yönündeki haberler üzerine bir Milletvekili’nin üst düzey bir yargı mensubunu arayarak böyle bir paranın olmadığına dair açıklama yapılmasını istediği ve Cumhuriyet Başsavcılığının böyle bir paranın olmadığı yönünde açıklama yaptığıni belirtmesi üzerine kamuoyundan yoğun bir baskı geldi ve “Kim bu Vekil?” soruosu gündeme bomba gibi düştü.

                                                   ESKİ BAŞKAN DA YANINDA

     FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Avukat Cem Şenocak’ın Banka hesaplarında 800 bin lira çıktığı yönündeki haberlerin ardından üst düzey yargı mensubunu arayan Vekil’in yanında eski bir Belediye Başkanı olduğu ve Başkan’ın bu duruma hayret ederek durumu yakın arkadaşlarına anlattığı iddia edilirken Milletvekili’nin bu açıklamayı yaptırmak için devreye girme nedeni de henüz anlaşılamadı.

                        TELEFONLARIN DİNLENMEDİĞİNİ ZANNEDİYORLAR

    Devletin güvenliği için birçok siyasetçinin, gazetecinin, iş adamının ve bürokratın dinlendiğini unutan bu siyasetçiler rahatlıkla telefonları ile her türlü kamu görevlisini arayıp taleplerini iletmeleri onların ne kadar zeki olduğunu da ortaya koymakta. Devlet kendi güvenliği için herkesi dinleme hakkına sahiptir ama zamanı gelmedikçe bu dinlemeleri devreye sokmaz. Ülkenin 15 Temmuz darbe girişiminde geçirdiği bu kadar büyük tehlikeyi en çok görmesi gereken vekiller olması gerekirken bir milletvekilinin tam aksine  harekette bulunması fevkalade sıkıntılı bir durum olarak değerlendirildi.

                                                               TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

        Devletin bölünmez bütünlüğüne ve vatanımızın topraklarına göz diken ve ülkeyi kaosa sürükleyecek olan 15 Temmuz darbe girişiminde halkın sokaklara dökülüp bu kalkışmanın dimdik karşısına durmasına karşın, bu işte öncülük etmesi gereken insanların örgüt mensuplarına koruma kalkanı olmaya kalkmalarını ne tarih, ne de toplum affetmez. Gazete olarak bu konunun sonuna dek takipçisi olacağız. Ahmet Ufuk ERKAN

 

                                            

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum