KILIÇDAROĞLU'NA SUÇ DUYURUSU

KILIÇDAROĞLU'NA SUÇ DUYURUSU
Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili hakaret olduğu iddia edilen sözlerine tepki olarak suç duyurusunda bulunuldu.

KILIÇDAROĞLU'NA
S U Ç  DUYURUSU!

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı, AK Parti Salıpazarı ve Ayvacık İlçe Başkanları ile Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

ŞAHSİYETİNE SALDIRI
Yapılan basın açıklamasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çeşitli zamanlarda ve twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsiyet haklarına saldırıda bulunduğu söylemi yer aldı.

MİLLETİN ADAMI
Temel ve hak hürriyetler ile demokrasimizingelişmesidoğrultusunda sayısız reformların mimarı olan, milyonlarca kişi tarafından sevilen, tüm İslam Dünyasında gönüllerde çoktan taht kurmuş, “Milletin ADAMI” Cumhurbaşkanımıza yapılmış açık bir hakarettir, denildi.

İTHAM EDİLDİ
Demokratik bir seçim sonucunda, Türkiye Cumhuriyeti’nin halk tarafından doğrudan seçilen ilk Cumhurbaşkanı sıfatına sahip olan Sayın Cumhurbaşkanımızın diktatörlükle itham edilmesinin ne kadar yersiz olduğu izahtan varestedir, ifadelerine yer verildi. Mehmet Hazinedar

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum