KIBRIS GAZİSİ'NE KONUŞMA CİHAZI VERİLDİ.

KIBRIS GAZİSİ'NE KONUŞMA CİHAZI VERİLDİ.
Türk Kızılay'ı Canik Şube Başkanlığı'ndan Kıbrıs Gazisi Dursun Ali Sagamer'e konuşma cihazı verildi.

KORE GAZİSİNE KONUŞMA CİHAZI
Gırtlak kanseri olan ve konuşamayan Kıbrıs Gazisi Dursun Ali Sagamer'e Türk Kızılay'ı Canik Şubesi konuşma cihazı aldı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle alamadığı konuşma cihazını Türk Kızılay'ı Canik Şubesi, cihazı Genel Merkez tarafından gönderilen para ve hayırseverlerden alınan destekle sağlandı. alarak kendisine teslim etti. Konuşma cihazı tesliminde Canik Şubesi Türk Kızılay'ı Yönetim Kurulu üyeleri ve Türk Kızılay Gönüllüleri ile beraber Dursun Ali Sagamer'e teslim edildi.
TÜRK KIZILAYI HER KONUDA YARDIMSEVERLERİN YANINDA
Canik Şube Başkanı Hatice Örs; "Türk Kızılay'ı ihtiyaç sahiplerinin yanında her zaman vardır. Bizler Dursun Ali Sagamer 'in Gırtlak kanseri olduğunu ve konuşamadığını öğrendikten sonra Genel Merkezimizle yaptığımız yazışma neticesinde kendisine konuşma cihazını alarak teslim ettik. Türk Kızılay'ı vatandaşımıza her konuda yardımcı olduğunu Dursun Ali Sagamer'e konuşma cihazını alarak göstermiştir. Ayrıca bu cihazın alınması noktasında yardımı geçen Türk Kızılayı gönüllülerine teşekkür ederiz." dedi
GAZİLERE BORCUMUZ VAR
Örs, "Dursun Ali Sagamer gibi büyüklerimiz kendilerini siper yapmış neticede gazi olmuştur. Kendisine bizlerin borcu vardır. Bizde en azından uzun zamandan beri konuşamadığı için kendisine bu borcumuzu bir nebze ödemek istedik. Artık kendisi bu cihaz ile sesini duyurabilecek ve derdini anlatabilecektir. Canik Türk Kızılay'ı olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun şubesi ile görüşerek Kore, Kıbrıs ve Diğer Gazilerimizi tespit ederek onlara ulaşmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.