KEYDER'den öğrencilere tatil hediyesi

KEYDER'den öğrencilere tatil hediyesi
Karadeniz Eğitim Derneği (KEYDER), 2014-2015 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona erdiği bu günlerde öğrencilere hediye dağıtarak tatillerini kutladı.

Öğrencilerin yoğun geçen ders ve sınav maratonunu ardından tatile girdiklerini belirten KEYDER Başkanı Ömer Kabaş, okullarında başarı gösteren öğrencilere 'takdiri getir topu götür' sloganıyla küçük hediyeler vereceklerini söyledi. Bunun yanı sıra 2 - 6 Şubat 2015 tarihleri arasında da başvuru yapan tüm ilköğretim öğrencilerine yönelik hızlı okuma semineri, satranç, sinema, piknik, playstation, halı saha turnuvası vb. eğitsel ve sportif programlar da düzenleyeceklerini söyledi.

Dernek Başkanı Ömer Kabaş, "Eğitim camiası bugün itibariyle 15 günlük bir tatile giriyor. Öğrencilerimizin getirdikleri karneler aslında eğitimin tüm paydaşlarının karneleridir. Bu paydaşların çocuklarımızın eğitimleri ile ilgili belirli oranlarda payları vardır. Dolayısıyla her paydaş bu vazifesiyle alakalı belgeli belgesiz bir karne almaktadır. Bu nedenle alınan karne sonuçlarını bu gözle değerlendirmek ve çocuklarımıza bu anlayışla yaklaşmak gerekir.
Diğer bir husus da tatilin verimli geçirilmesi adına mutlaka çocuklarımızın bir program ve amaç doğrultusunda hareket etmelerini sağlamak gerekiyor. Ailelerin çok sıkı bir program değil ama kitap okutarak bir takım tekrarlar sağlayarak tamamen bir atalet içinde tatil geçirmelerini de engellemek gerektiğini düşünüyorum. Bu ataleti aşmanın en güzel yolu da kitap okutmaktır. Bu konuda 'Kitap Okuyan Bilir' ödüllü kitap okuma yarışmasını öğrencilerimize tavsiye ediyorum." dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.