Keşkek Festivali 19 Ağustos'ta yapılacak

Keşkek Festivali 19 Ağustos'ta yapılacak
Kavak ve Mahalleleri Kültür, Eğitim, Kalkındırma ve Yaşatma Derneğince düzenlenen (KAVKANDER) Keşkek Festivali'nin 19 Ağustos Pazar günü yapılacağı bildirildi.

Kavak'ta her yıl düzenlenen Keşkek Festivali için KAVKANDER Başkanı Mustafa Tangal başkanlığında istişare toplantısı yapıldı.

Yapılan değerlendirme sonucunda bu yıl ki festivalin 19 Ağustos Pazar Güven Göleti Piknik Sahası'nda gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda, Kavak halkının festivalde bir araya getirilmesi amacıyla ilçe içinde ve dışındaki sosyal kuruluşlara davetiye gönderilmesi, ihtiyaç sahibi çocukların tespit edilerek Kurban Bayramı giydirme hazırlıklarının yapılması ve 10 öğrenciye burs verilmesine de karar verildi. 

Tangal, festival ile Kavak halkının buluşmasını sağlamak, birlikte hoş vakit geçirmeyi amaçladıklarını dile getirerek, "Muhtarlıklar aracılığı ile tespit edeceğimiz ihtiyaç sahibi çocukları de Kurban Bayramı'nda giydirmeyi planlıyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahibi 10 çocuğa da miktarını gelecek toplantıda görüşmek üzere burs vermeyi kararlaştırdık." dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.