Kesik el cinayetini bu dövmeler çözecek

Kesik el cinayetini bu dövmeler çözecek
İZMİT- Kandıra yolunun Çayırköy mevkisinde, 22 Ocak günü, dövülerek öldürüldükten sonra kimliğinin belirlenmemesi için elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan kadın cinayetini...

15 kişiden oluşan özel jandarma ekibi araştırıyor. Ekipler özellikle cesedin vucudunda bulunan çocuk şeytan dövmesi ve dikenli tel dövmelerinin nerede yapıldığını belirlemeye çalışıyor.
İzmit Kandıra Yolu'nun Çayırköy mevkisinde 22 Ocak günü, yola yakın arazide bir bölümü naylona sarılı olarak bulunan cesetle ilgili sır perdesi henüz aralanmadı. 20- 25 yaşlarında olan ve dövülerek öldürüldüğü tahmin edilen, ayrıca parmak izi tespitinin yapılmaması için iki eli bileğinden kesilen genç kadın ile ilgili Kocaeli Jandarma Komutanlığınca 15 kişiden oluşan özel ekip oluşturuldu.

DÖVMECİLER TEK TEK İNCELENİYOR

Jandarma ekipleri yabancı uyruklu olabileceğini de düşündükleri genç kadının kimliğinin tespiti için vucudunda bulunan çocuk şeytan ve dikenli tel dövmeleri ile ilgili araştırma yapıyor. Kocaeli başta olmak üzere İstanbul, Sakarya, Bursa, Yalova illerinde, çektikleri dövme fotoğraflarını tek tek dövmecilere gösterip araştıran ekipler, şu ana kadar dövmenin nerede yapıldığına dair bir sonuca ulaşılamadı. Dövmenin merdiven altı tabir edilen ruhsatsız bir dövmeci veya evlere özel giden dövmeci tarafından yapılmış olabileceği tahmin ediliyor.

ELLERİ KİMLİĞİNE ULAŞILMAMASI İÇİN KESİLDİ

Öldürülen kadının kimliğiyle ilgili olarak jandarmaya yaklaşık 20 isim ihbarında bulunulduğu belirtildi. Cinayeti çözmek için kurulan özel ekip yaptığı araştırmalarda ihbarda bulunan isimlere tek tek ulaşarak cesede ait olmadığını tespit etti. Cesedin dövülerek öldürüldükten sonra kesilen bileklerinin kimliğine ulaşılmaması, ayrıca boğuşma sırasında tırnak içerisinde kalan et parçalarını yok etmek amacıyla kesildiği tahmin edilirken, jandarma ekiplerinin önümüzdeki süreçte Kocaeli'nin dışındaki çevre illerde araştırmaları sürdüreceği bildirildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.