KERAMİ GÜRBÜZ'E KAMUOYUNDAN BÜYÜK TEPKİ

KERAMİ GÜRBÜZ'E KAMUOYUNDAN BÜYÜK TEPKİ
Av. Kerami Gürbüz 2009 - 2014 yılları arasında  AK Parti İlkadım ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği de yapmış olmasına rağmen sürekli AK Parti icraatlarını eleştiren beyanatlar vermesi kamuoyunun büyük tepkisine neden oldu.

2004 yılında AK Parti Atakum Belediye Başkan aday adayı olan ve aday olamayan Av. Kerami Gürbüz 2009 - 2014 yılları arasında  AK Parti İlkadım ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği de yapmış olmasına rağmen sürekli AK Parti icraatlarını eleştiren beyanatlar vermesi kamuoyunun büyük tepkisine neden oldu.

                      freferfer.jpg

Kerami Gürbüz'ün eşi Zeynep Gürbüz'ün uzun süre AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı yaptıktan sonra Samsun'a yakın olan önce Salıpazarı'na, ardından Havza'ya son olarak da Amasya'ya noter olarak atanmasıyla ilgili siyasetin etkisinin olup olmadığı da merak konusu olmuş durumda.

57aa2258eb10bb15e00e2887.jpg

BARODAN İSTİFA NEDENİ DE HÜKÜMETİN İCRAATLARI
Gürbüz'ün Baro Başkanlığı görevinde iken AK Parti hükümetinin çıkardığı çoklu baro yasasına karşı beyanatlar vererek başkanlıktan istifa etmiş olması da AK Parti politikalarına karşı bir duruş olarak nitelendirilmekte. Enerji Bakanlığının özel sektöre verdiği destek ve ülkemizini htiyacı olan enerji açığının kapatılması yönünde yapılan Çarşamba'daki biyokütle santraline karşı beyanatlar vermesinin arkasında yatan nedenin AK Parti iktidarına karşı bir duruş politikası olduğu iddia edilmekte.

citymall-2-horz.jpg

SANTRALE OLAN HASSASİYET CİTY MALL'A YOK
Kerami Gürbüz'ün Çarşamba'da yapılmakta olan biyokütle enerji santraline karşı verdiği beyanatlar dikkate alındığında aynı hassasiyeti Atakum'da yapılan ve 4300 metrekaresi kaçak olan CITY MALL AVM'ye karşı neden yapmadığı da dikkatlerden kaçmamakta. Gürbüz'ün AK Parti politikalarına karşı bu beyanatlarının partiden olan beklentilerine karşılık alamadığı için mi yaptığı da merak konusu olmuş durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.