"KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

"KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"
Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "31 Mart seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve geleceğimiz için ehemmiyetini, bir belediye değil beka seçimi olduğunu herkese anlatıyoruz" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş 31 mart yerel seçim çalışmalarını Canik, Tekkeköy ve İlkadım ilçelerinde yoğun bir şekilde sürdürdü.  Canik Başalan Mahallesi'nde açık hava toplantısına katılan Milletvekili Köktaş, Tekkeköy ve İlkadım ilçelerinde de esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.

BEKA SEÇİMİ
Gönül sohbetleri çercevesinde ev ziyareti yapan Milletvekil Köktaş, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları için destek istedi.  Cumhur İttifakı olarak Samsun da rekor kıracaklarını dile getiren Milletvekili Köktaş, "Bunun için çok çalışıyoruz, birlik, beraberlik, dayanışma içerisindeyiz. Teşkilatlarımızdan üyelerimize, AK Parti'ye ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş kardeşlerimizle sahadayız. 31 Mart seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve geleceğimiz için ehemmiyetini herkese anlatıyoruz. 31 Mart'ın sadece bir belediye değil beka seçimi olduğunu, 2023 hedeflerimize ulaşmamız için kritik önemde olduğunu hemşehrilerimize izah ediyoruz." dedi.

koktas-(3)-001.jpeg

EKONOMİYE KATKI
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Yasa değişiklikleri ile değişik meslek gruplarına sağladığımız desteklerimizi arttırarak devam ettireceğiz. Bunun yanında genç girişimcilerimize, kadın girişimcilerimize projeleri hazırladığında ilgili yerlere tasvip ettiklerinde üst seviyede destek paketlerimiz hazır. Bunları arttırmaya devam edeceğiz. Biz gençlerimizin ve kadınlarımızın üretim gücünden bilgisinden, becerisinden, disiplerinden ekonomiye katkı almak istiyoruz. Onların enerjisini ülkemizin potansiyeli hale getirip maliyetlerimizi düşürüp daha fazla ihracat yapan duruma gelmek istiyoruz. Bütün emeklerimiz bunlar hamdolsun. 

koktas-(5)-001.jpeg

YENİ SÜREÇTEKİ HEDEFLER
Bütün ihtiyaçımız olan yatırımlarımızı bitirdik, yada bitirmeye çalışıyoruz. Şimdi yeni dönemdeki yol haritamız şu. Yerel belediyelerle birlikte merkezi hükümetimizin 2 konu üzerinde yoğunlaştık. Bir tanesi yatırım, istihdam, üretim, ihracat üzerine kurulmuş olacak. Yani yatırıma yönelik. İkincisi Şehir merkezin yaşanabilir olması için yerinde dönüşümü bir başka deyişle kentsel dönüşümü hayata geçireceğiz. İki tane temel nitelikle yürüyebilceğimiz bir 5 yıla doğru hızlı bir şekilde gidiyoruz. Bunda ki maksadımız şu. İnsanlarımız çocuklarını sokağa çıkarttığında onların toprakla buluşmasını çimenle buluşmasını güvenli bir şekilde enerjilerini atması için yaşanabilir şehir modelini bütün Türkiye’de hakim kılmaya özen göstereceğiz." diyerek sözlerine son verdi. 

koktas-(2)-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum