Kendileri Çaldı, Kendileri Eğlendi

Kendileri Çaldı, Kendileri Eğlendi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kurduğu müzik grubu ilk konserini kendi okulunda verdi.

Çarşamba Ticaret Borsası MYO etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser için iki aydır hazırlanan grup üyeleri heyecanlarını, arkadaşlarını yoğun ilgisi ve alkışlarıyla attı. Grubun popüler şarkılar ve türkülerden oluşan repertuvarı gençler tarafından tam puan aldı.

Vize sınavlarının yorgunluğunu kendi arkadaşlarının kurduğu müzik grubunun coşkulu konseriyle atan ÇTBMYO öğrencileri, yaklaşan finallere de enerji depoladı.

 

Meslek Yüksekokulu’ndaki konsere öğrenciler, akademisyenler ve idari personel katıldı. 

 

İlk konserini veren ÇTBMYO müzik grubu  Bilgisayar, Muhasebe, Bilgi Güvenliği, Sosyal Güvenlik, Çağrı Merkezi bölümlerinde okuyan 4 erkek, 4 de kızdan oluşuyor. Kısa süre önce kurulmasına karşın Çarşamba’da heyecan uyandıran grup, OMÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin buluşmasına da davet edildi ve gençlerin büyük beğenisini kazandı.  

 

ÇTBMYO Öğr. Gör. Mürsel Kan ile Öğr. Gör. Azize Çelenli Başaran’ın girişimleri, MYO Müdürü Yrd. Doç. Ömer Çakın, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hakan Can Altunay, Turgay Yavuzarslan’ın destekleriyle kurulan grubun başarısı yetenekli öğrencilere de örnek oldu. Derslerinin dışında farklı alanlarda becerilerini göstermek isteyen gençler, yeni etkinlikler için çalışmaya başladı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.