KENDİ İŞİNİ KUR

KENDİ İŞİNİ KUR
Atakum Belediyesi, KOSGEB ve İşkur ortaklığıyla sürdürülen Girişimcilik Kursu büyük ilgi görüyor. Kursu ziyaret eden Taşçı, "İş veren de var, iş arayan da var ama iş beğenen yok" dedi.

75 GİRİŞİMCİ FAYDALANACAK
Atakum Belediyesi, KOSGEB ve İŞKUR ortaklığıyla başlatılan 'Girişimcilik Kursu' Atakum Kültür ve Eğlence Merkezi'nde devam ediyor. 75 girişimcinin faydalanacağı kurs 9'ar günlük eğitimler halinde gerçekleştirilecek. Kurs sonunda belge verilecek.

PLANLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Atakum Kültür ve Eğlence Merkezi'nde devam eden kursa ziyarette bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kursa katılan genç girişimcilerle bir süre sohbet etti, planları hakkında görüşlerini aldı, değerlendirmede bulundu.

ÜRETEN DESTEKLENMELİ
Gençlerin üretme ve girişimde bulunmasının önemli olduğunu kaydeden Başkan Taşçı, "Girişimci olmanın temeli üretmekten geçiyor. Üreten insanların desteklenmesi ve alanlarında girişimde bulunması gerekiyor" dedi.

MESLEK SAHİBİ OLMALIDIR
Devletin bu noktada gerekli maddi ve manevi desteği fazlasıyla sunduğunu belirten Taşçı, "Meslek sahibi olmayanların iş sahibi olma şansları da oldukça azalıyor. Bu durumda işsizlikten değil, meslek sahibi olmamaktan yakınmalıyız" şeklinde konuştu. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.