KENDİ ELLERİ İLE ÖRDÜKLERİ BERE VE ATKILARI ÖĞRENCİLERE VERDİLER

KENDİ ELLERİ İLE ÖRDÜKLERİ BERE VE ATKILARI ÖĞRENCİLERE VERDİLER
Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı ile Türk Kızılay’ı gönüllüsü anneleri tarafından hazırlanan bere ve atkılar çocuklar üşümesin diyerek Canik Kızılay’ı Başkanına teslim edildi

 

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs Hediye Bahane Okul Şahane isimli projenin uygulamaya girmesi ile Kasım ayında Yavuzselim İlkokulu’nda okula devam eden ve hiç devamsızlık yapmayan öğrencilerin adına bere ve atkılar okulun idarecilerine edildi. Yapılan faaliyete Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Yavuz Selim Mahallesi Müzisyenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gezginci ve Türk Kızılay’ı Gönüllülerinin yanı sıra Gençlik kollarının katılımı ile gerçekleştirildi. 

OKULUNA DEVAM ETMEMELERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Canik ilçesinde 2018 yılında özellikle faaliyetlerini öğrencilerin üzerinden yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Türk Kızılay’ Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Öğrencilerimizin okula devam etmemelerini önemsiyoruz. Onlar okula devam etsin diye yapılması gereken ne varsa yapılmaya çalışılıyoruz. Projede paydaşımız olan Yavuzselim İlkokulu ile birlikte Hediye Bahane Okul Şahane projesinin harekete geçirdik. Bu arada Türk Kızılay’ı Gönülleri tarafından hazırlanan atkı bereleri kendi elleri ile örerek bizlere teslim eden annelerimizin el emeği göz nurlarını çocuklarımız üşümesin diyerek onlara teslim ettik Burada tek derdimiz çocuklarımızın okula devam etmeleri ve onların eğitim almalarıdır ”diye konuştu  

İLÇEMİZDEKİ 47 ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİK

Türk Kızılay’ı Canik Şubesini Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bünyesinde bir birimi gibi olarak gördüklerini hatırlatan Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, “Okula devamsızlık yapmayan 47 öğrenciyi ödüllendirdik. Tüm okul öğrencilerimiz okula devam etselde biz onların hepsini ödüllendirsek. Bu faaliyete destek veren her zaman bizimle birlikte çalışarak, bizleri yalnız bırakmayan Türk Kızılay’ Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs Emrullah Efendide yaptıkları çalışmanın bir ayağında burada sergileri için ve ayrıca Yavuz Selim Mahallesi Müzisyenler Derneği Başkanı Ömer Gezginciye, Okul Müdürümüz Zehra Gül Köycü hanımefendiye, bizlerden desteğini esirgemeyen Türk Kızılay’ Gönüllülerine ve Gençlik Kollarına Öğrencilerimizin üşümemesi diyerek  dağıttıkları bere ve atkılar için kendilerine teşekkür ediyorum “sekinde ifadelerini kullandı.

MÜDÜRDEN TÜRK KIZILAY’INA TEŞEKKÜR

Katkılarından dolayı Türk Kızılay’ Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs’e teşekkür eden  Yavuzselim  İlkokulu Müdürü Zehra Gül Köycü,” Öğrencilerimizin okula devam etmeleri konusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu arada  okula gelsinler, eğitimlerini tamamlasınlar, tek gayemiz onların okula devam etmeleri ve eğitimlerini tamamlamalarıdır. Türk Kızılay’ı her zaman yanımızda okula devamsızlık yapmayan öğrencilerimizi adına projenin uygulamaya girmesi ile Türk Kızılay’ı Canik Şubesi tarafından hazırlanan bere ve atkılarla ödüllendirdik daha az olsa, daha çok öğrenci ödüllendirsek” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.