KEMAL ZEYBEK’İN YOĞUN GÜNÜ

KEMAL ZEYBEK’İN YOĞUN GÜNÜ
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Cumhuriyet bayramı kutlamalarına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanlığı'nın organize ettiği Atatürk anıtına çelenk sunma törenine katılan Samsun milletvekili Kemal Zeybek; "Cumhuriyet ve Atatürk’e dil uzatanlar, Cumhuriyet’in önemini anlamayanlardır. Atatürk’e söz söyleyenler iyi bilsinler ki O'nun gibi kurtarıcılar zor gelir. Atatürk’ü seven Cumhuriyet sevdalıları cesur olacağız, korkuya yer yoktur, Her şeye rağmen Atatürk ve Cumhuriyeti bizlerden sonraki nesillerinde yaşatacağına sonsuz inancımla Cumhuriyet bayramı kutlu olsun" dedi.
         CHP Samsun milletvekili Kemal Zeybek; CHP İlkadım İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti, ilçe binasındaki partililerle bayramlaştıktan sonra, Gazi Caddesi, Çiftlik (İstiklal) Caddesi'ndeki esnaf ve halkın Cumhuriyet bayramını kutladı.
        Bafra ilçesindeki kutlama etkinlilerine de katılan milletvekili Kemal Zeybek; Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanı, ilçe yönetim kurulu ile Selemelik Mahallesi'ndeki etkinliğe katıldı. Farklı mahallelerdeki etkinliklere de katılan Zeybek, Samsun'daki CHP İl Başkanlığı'nın düzenlediği fener alayına da katıldı. Zeybek yürüyüşün bittiği Tütün İskelesi'nde kısa bir konuşma yaptı. 
         "Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarının, korkmaması, cesur olmaları gerekir, çünkü Aydınlığı, medeniyeti savunuyoruz, cesur olun, yürekli olun"dedi. Emrah ŞAHİN
        

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.