KEMAL ZEYBEK OMÜ’DE

KEMAL ZEYBEK   OMÜ’DE
CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek OMÜ Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç'i makamında ziyaret etti

ÜNİVERSİTEMİZİN İSMİ ANLAMLI
              Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof Dr Sait Bilgiç’i makamında ziyaret eden,Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; şunları söyledi; "19 Mayıs  Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün Samsun’a  çıktığı gündür. Kurtuluş Savaşı'nın ve Cumhuriyet'e giden yolun başlangıç noktasıdır,Bu anlamlı günden adını alan üniversitemizden Halkımızın beklentileri fazladır".

REKTÖRLÜĞE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR
Eğitim, sağlık kenti olarak bilinen Samsun’da bilimsel,özgür eğitim ortamının hazırlanmasında  ve Atatürkçü gençlik yetiştirmede Rektörlüğe büyük görevler düştüğünü dile getiren CHP Samsun milletvekili Kemal Zeybek; "Samsun Halkının bir temsilcisi olarak,Cumhuriyetin  temel niteliklerine bağlı,özgür ve bilimsel  eğitimden yana sorgulayan, üreten gençlerin yetişmesini arzu ediyorum. 19 Mayıs Üniversitesi;yirmi fakülte,iki yüksek okul,13 meslek yüksek okulu,beş enstitü,bir konservatuar,  24 uygulama,araştırma merkezinden oluşan yapıda; 2314 akademisyen,elli altı bin öğrenci,dört binin üzerinde çalışan (İdari,Güvenlik,Şirket çalışanı)ile devasa yapıyı bir arada tutmak cidden zordur. Bu nedenle 19 Mayıs üniversitesi Rektörü sayın Prof Dr Sait Bilgiç ’e  büyük görevler düşmektedir" dedi.

Zeybek sözlerine "Samsun 19 Mayıs Üniversitemizde  toplam kalite anlayışı ile hizmet vermeleri umudu ile eğitim ve sağlık kenti Samsun’u  daha ilerilere taşımalarını umuyor, Rektörlüğe atanan Prof Dr Sait Bilgiç ve bütün OMÜ çalışanlarına;kazasız,başarılı bir Akademik yıl geçirmelerini temenni ediyor,başarılar diliyorum" şeklinde son verdi. Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.