KEBAPÇI MÜDÜR!

KEBAPÇI MÜDÜR!
Gazetemizin Sahibi ve Başyazarı Adnan Bahadır, Okuyucular tarafından ilgiyle izlenen ve Samsun'da en çok okunan 'Seyir Defteri' isimli Köşe yazısında ....

Büyük bir Kamu Kurumu'nun başında bulunan Bölge Müdürü ile ilgili bir yazısının olacağını son 2 Köşe yazısında belirtmişti.

MÜTEAHHİT KEBABI!
Son yazdığı Köşe yazısında, "Büyük bir Kamu Kurumunun başında bulunan Bölge Müdürü ve ekibinin, Kuruma iş yapan bazı müteahhitlerle birlikte yedikleri kebaplardan tutun da o Kurumun yıllar yılı geleneklerini nasıl ayaklar altına alarak kurumsal kimliğinden uzaklaştırdıklarını yazacaktım...' diyerek okurlarını merak içinde bıraktı.

KEBAPÇI MÜDÜR KİM?
Köşe Yazısının başlığını "Kebapçı Müdür" olarak belirleyeceğini söyleyen Adnan Bahadır bu konu ile ilgili ser verip sır vermiyor. Hangi Kurum olduğu kendisince malum olan Kamu Kurumunun başında bulunan Bölge Müdürü'nün bu kuruma iş yapmakta olan müteahhitlerle birlikte olması, ısmarlanan kebapları mideye indirmesi konusu gerçekten mide bulandırıyor.

ÇARPIK İLİŞKİ!
Gazetemizin Sahibi ve Başyazarı Adnan Bahadır, bilgi ve belge olmadan kişiler hakkında kalem tutmaz, yazı yazmaz. Dolayısıyla elde etmiş olduğu bu çarpık ilişkiyi ortaya koymanın zamanı gelip geçmekte ve Samsun'daki birçok Bölge Müdürü töhmet altında kalmakta olup, Bahadır'ın bir an önce bu Kurumu ve Bölge Müdürünü açıklaması kamuoyunca beklenmektedir. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum