KAZANMALIYDIK!

KAZANMALIYDIK!

Samsunspor PTT 1.Lig'in 20'inci haftasında zorlu Boluspor deplasmanından tüm çabalara rağmen ancak 1 puan çıkarabildi. Kırmızı Şimşekler Boluspor karşısında yeterli hırs ve mücadele gücünü olumsuz hava koşullarından dolayı ortaya koyamayınca avantajlı haftada 3 puan alamaması taraftarları derinden üzdü. Ortasahanın forvet hattına destek vermesine Santrafor olan M'Billa, Ofoedu ve oyuna sonrada giren Ivanov gol atma becerisini gösteremediler... Boluspor ise kendi sahasında oynamasına rağmen beraberliğe razı bir oyun sergiledi. Samsunspor gibi güçlü bir takımdan almış olduğu 1 puan Boluspor'un yüzünü güldürdü. Kısacası Samsunspor kazanmak adına futbol sergileyemediği için müsabakada 0-0 berabere sonuçladı.

Elbette Bolu'da hava şartları yağmurlu ve stadın zeminin olağan üstü kötü olmasından dolayı Samsunspor oyun kurmakta zorlandı. Taraftarlarımız kendilerine ayrılan kale arkasının 50 TL olmasına rağmen akın akın Bolu'ya gelerek takımlarına hiç susmadan 90 dakika destek oldular. Samsunspor Bolu'da formda bir Boluspor ile mücadele etti. Yenemiyorsan yenilme taktiğini devreye sokarak Süper Lig yolunda almış olduğu 1 puanla Lig Fikstüründe 5'inci sırayı tekrar korumasını bildi. Boluspor deplasmanı artık geride kaldı.

Bu hafta sonu Cumartesi günü lider Kayserispor ile kendi sahasından zorlu bir müsabaka çıkan Samsunspor kazanmak adına savaşacak. Teknik Direktör Erhan Altın futbolcularını bu zorlu maça motive edip kazanması gerekiyor. Kendi Sahasını iyi kullanmak adına Kırmızı Şimşekler formda Kayserispor'u mağlup ederek Süper Lig'e 1 adım daha yaklaşmış olacaklar. Bugünden itibaren Samsun'da nefesler tutuldu ve Kayserispor karşılaşması konuşulmaya başlandı. Hadi Samsunsporum sana Lig lideri vız gelir... Kazan bu maçı götür Samsunspor'u Süper Lig'e sana da zaten o yakışır…

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR