KAZANAN DAVAMIZ OLSUN

KAZANAN DAVAMIZ OLSUN
25. Dönem Samsun Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bekir Şişman, milletvekili temayül yoklamasıyla ilgili yaptığı açıklamada...

Çıkan sonuç ne olursa olsun, teşkilatların kararı ne şekilde olursa olsun, dava ve ülke için hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

 

MESELE MEMLEKET MESELESİDİR

Yapılacak genel seçimlerin ülke ve millet için çok büyük anlamlar taşıdığına dikkat çeken Doç. Dr. Bekir Şişman, “Herkes adına konuşmak elbette haddim değil. Ancak milletin vekili olmak için çıkılan bu yolculukta teşkilatlarımız, milletimize hizmet etmesini düşündüğü kişiler için sandık başına gidiyor. Öncelikle en büyük temennim, verilen karar ve çıkan sonuç ne olursa olsun, davamız için hayırlı olmasıdır. Bu süreç boyunca bu davanın yükünü çeken teşkilatlarımız ile bir araya geldik. Onları yakından tanıma fırsatı buldum. Onlarda şahsımın, kendimi düşünerek değil, makam ve mevki için değil sadece Samsun için, ülkemiz ve davamız için yola çıkan bir kardeşleri olduğu gördüler. Çünkü mesele memleket meselesidir. Bu güzel bağ, şartlar ne olursa olsun bozulmayacaktır. Ben bu süreçte bu büyük davanın neferleriyle bir araya geldiğim her andan büyük bir keyif aldım” diye konuştu.

 

BU YOLDA NEFER OLMAK ONURDUR

 

Yaklaşan genel seçimlerin ülkede yaşayan her bir fert için çok büyük önem taşıdığını ifade eden Doç. Dr. Bekir Şişman, “Ülkemizin nereden nereye geldiğini artık hepimiz biliyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları artık çok rahat görebiliyoruz. Partimiz ve partimizin lideri bu oyunları sadece ve sadece dava arkadaşları ve milletten aldığı güç ile bozmuştur. Şimdi önümüzde belki de en az diğerleri kadar ve hatta diğerlerinde daha önemli bir seçim var. Yeni anayasa, Yeni Türkiye bu seçim süreci ile hayat bulacak ve güçlenecektir. Hedefimiz ise Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızı ülkeyi tam anlamıyla süper güç yapacakları yolu açmaktır. Bu yolda, bu meşakkatli yolda Samsun Milletvekili sıfatıyla yürümek, bir nefer olmak büyük bir onurdur. Bugün teşkilatlarımız bu yolda beraber yürümeyi arzu ettikleri isimleri ortaya koyacaktır. Kararlı ne olursa olsun, onlara güveniyorum. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum