KAYSERİDE GAZOZUNA MAÇ

KAYSERİDE GAZOZUNA MAÇ
Sahasında Malatyaspor ile 0-0 berabere kalarak bu sezon Play-off gruplarına kalamayan Kırmızı beyazlılar bugün deplasmanda ligden düşen Kayseri Erciyespor ile gazozuna maça çıkıyor..

 

Son oynadığı Yeni Malatyaspor karşısında sahadan beraberlikle ayrılarak Play-offlara katılma hakkını kendi elleriyle tepen Samsunspor bugün deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Kayseri Erciyespor ile karşı karşıya geliyor. Her iki takımında hiç bir iddieasının olmaması sonrası maça ilginin az olması beklenirken Kırmızı beyazlı kafilenin bu karşılaşmada sahaya yedek ağırlıklı oyuncular ile çıkması ve mücadele etmesi bekleniyor. 

 

GENÇLER FORMA BEKLİYOR 
Ptt 1.lig'de Samsunspor deplasmanda Kayseri Erciyespor'a konuk oluyor. Kayseri Kadir Has Stadyumunda Saat 14.30'de başlayacak olan mücadeleye her iki takımında iddiasını kaybetmesinin ardından taraftarların az ilgi göstermesi bekleniyor. Bir çok kişinin gazozuna maç olarak adlandırdığı bu karşılaşma'da Samsunspor'un sahaya genç ağırlıklı ilk 11 ile çıkması bekleniyor. Teknik direktör Engin Korukır'ın sezon başından buyana yedek kulübesinde oturan ve çok az forma şansı bulan oyunculara forma vermesi bekleniyor. 

 

3 PUAN İLE SEZONA VEDA ETMEK İSTİYORUZ 
Kayseride oynanılacak sezonun son maçı öncesi Teknik direktör Engin Korukır açıklamalarda bulundu. Son maçlarının kazanarak sezona veda etmek istediklerini belirten Kırmızı beyazlıların tecrübeli Teknik direktörü Engin Korukır,"Sezonun son maçında Kayseri Erciyespor ile karşı karşıya geliyoruz. Bu maçı kazanarak hem sezonu 3 puanla kapatmak hemde taraftarlarımıza bu sezonun sonunda güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz. Buradan alacağımız 3 puan mutlu bir şekilde sezona veda etmek ve güzel futbolla göze hoş gelen bir 90 dakika izlettirmek istiyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.