KAYMAKAMA VEDA YEMEĞİ

KAYMAKAMA VEDA YEMEĞİ
H. Hasan Gökpınar onuruna Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu veda yemeği düzenledi

 Diyarbakır’a Vali Yardımcısı olarak atanan Kavak Kaymakamı H. Hasan Gökpınar onuruna Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu veda yemeği düzenledi.
 Kavak Bölge Parkında ki Tirit Evinde düzenlenen veda yemeğine Kavak’ta bulunan resmi daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri katılım sağladı. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı yemekte ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Sarıcaoğlu tarafından Kaymakam H. Hasan Gökpınar’a plaket hediye edildi.
 Birlikte ve beraberlikten asla vazgeçilmemesinin altını çizen Kavak Kaymakamı H. Hasan Gökpınar konuşmalarına şu şekilde devam etti; “Kavak’ta 9 ay görev yapma şansı bulabildim bu süre içerisinde birlik ve beraberliğin, omuz omuza çalışmanın önemini daha iyi kavrayabilmek adına sürekli olarak daire amirleri ile çeşitli etkinlikler düzenledim. Kavak’ta çalışmaktan, sizleri tanımaktan büyük onur duydum. Bundan sonra sizlere büyük görev düşüyor. Oluşan bu güzel birlik ve beraberliği her zaman koruyun bu düzende çalışmalarınıza devam edin. Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ile her zaman biz bir uyum içerisinde çalıştık. Kavak için her program ve her organizasyonda omuz omuza çalışmalarımıza yön verdik. Bu birlikteliğin de meyvesini her zaman aldık. Kavaklılar güvenilir, çalışkan ve sözünün eri insanlardır. Ben sizlerle tanışmaktan sizleri tanımaktan büyük onur duydum. Sizlerden hakkınızı helal etmenizi istiyorum eğer benim varsa helal olsun. Diyarbakır’a ne zaman yolunuz düşerse kapım hepinize açık” ifadelerinde bulundu.
 İlk defa bir programda konuşurken zorlandığını vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu şunları söyledi; “Kalbi gibi yüzü de temiz bir insana veda etmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sayın Kaymakamımız adına da seviniyoruz çünkü üstün başarıları takdir gördü ve Vali Yardımcısı olarak Diyarbakır’a atandı. Kendisi ile çalışmaktan büyük onur ve zevk aldığım çalışkan bir kaymakamdı. Her zaman büyük bir heyecan ve zevkle kendisi ile çalışmalarımız oldu. Sayın Kaymakamımızın da dediği gibi hep birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Bu sayede ilçemize hep daha fazlasını yapma fırsatı bulduk. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, bundan sonraki hayatında karşısına her zaman kendisi gibi iyi ve çalışkan insanların çıkmasını rabbimden niyaz ediyorum. Sayın Kaymakamımıza hakkımızı sonuna kadar helal ediyorum” İfadelerinde bulundu.
 Yemek programının ardından ilçe Kaymakamı H. Hasan Gökpınar’a ilçeye yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Başkan Sarıcaoğlu tarafından plaket ve Yaşar Doğu’nun kitabı hediye edildi. Programın sonunda Kaymakam H. Hasan Gökpınar herkesle tek tek helalleşerek toplu resim çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.