KAYMAKAMA HOŞ GELDİN PROĞRAMI

KAYMAKAMA HOŞ GELDİN PROĞRAMI
Atakum, kaymakamına ‘hoş geldin’ dedi,,

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın ilçeye yeni atanan Kaymakam Namık Kemal Nazlı için düzenlediği hoş geldin programında, 28 yıllık görev hayatında ilk defa böyle bir karşılamaya şahit olduğunu ifade eden Kaymakam Nazlı, “Atakum’daki birlik ve beraberlik beni çok heyecanlandırdı” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı tarafından düzenlenen kahvaltı programı, Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’nın yanı sıra, Atakum İlçe Emniyet Müdürü Hakan Ergüden, Atakum İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Oğuz Çetinkaya, Atakum ilçesinde görev yapan kurum müdürleri, Atakum Belediye Meclis Üyeleri, Atakum Belediyesi Birim Müdürleri ve Atakum İlçe Mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

Kaymakam Nazlı’ya görev süresi boyunca ilçede hayata geçirilen ve gerçekleşmesi planlanan yatırım ve projelerle ilgili sunum yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum büyük bir aile ve bu ailenin her ferdi Atakum’un daha da yaşanılabilir bir kent olması için elinden gelen her şeyi yapıyor. Biz de Atakum Belediyesi olarak, bölgesinin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi olan Atakum için gece ve gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeden çalışıyoruz. Bu kapsamda göreve ilk geldiğimiz andan itibaren ilçemizin eksikliklerini gidermek için gerekli adımları attık. Görevi devraldığımız 30 Mart 2014 tarihi itibariyle 5 kat artan hizmet alanı içerisinde bulunan 56 mahallemize eşit hizmet anlayışıyla rekor hizmetlere imza attık” şeklinde konuştu.

Atakum’da hayata geçirdikleri ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında Kaymakam Nazlı’ya bilgiler aktaran Başkan Taşçı, “Göreve gelmeden önce Atakumlu hemşerilerimize söz verdiğimiz 55’te 55 projemizden bugüne kadar 35 projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, 55 proje sözümüzün dışında 25 ekstra projeyi de tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Bunların yanı sıra 18 projemiz de inşaat aşamasında ve bir kısmının açılışı için gün sayıyoruz. Bu kapsamda Atakum Belediyesi olarak 78 projeyi hayata geçirdik. Projesi tamamlanıp ihale aşamasında olan 13 projemizi ise 2018 yılı içerisinde vatandaşlarımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Attığımız her adımı daha da yaşanılabilir bir kent inşa etmek üzere planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen karşılama toplantısının kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, “28 yıllık görev hayatım boyunca hiç böyle bir karşılamaya şahit olmadım. Atakum’da tesis edilen bu örnek birlik ve beraberlik havası beni çok heyecanlandırdı. Bu birlik ve beraberlik Atakum’un gelişmesi, Samsun’un ilerlemesi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalması için bir fırsat. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya bu birlik ve beraberliği tesis ettiği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.