KAYMAKAM YILDIZ'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

KAYMAKAM YILDIZ'A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Çarşamba İlçe Kaymakam'ı Caner Yıldız'a hizmetleri için teşekkür plaketi verildi

SAMSUN  Çarşamba ilçesinde görev süresini tamamlayarak  Muğla'nın Menteşe ilçesine atanan Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız'a Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu  birer teşekkür plaketi vererek yeni görev yerinde başarılar dilediler.
HALİL AKGÜL ZİYARETİ

carsamba-kaymakam-(2).jpg
   Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Çarşamba İlçe Kaymakamlığından Muğla'nın Menteşe Kaymakamlığına atanan Caner Yıldız'a ziyarette bulundu. Vekaleten Salıpazarı Kaymakamlığını da yürüten Caner Yıldız'a teşekkür eden Halil Akgül, bir de plaket verdi.

ÇARŞAMBA SANAYİ ODASI  

carsamba-kaymakam-(1).jpg
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, makamında ziyaret ettiği Caner Yıldız ile görev süresi içinde uyum içinde çalıştıklarını ve  birçok projeyi birlikte yürüttükleri ifade etti. Caner Yıldız'a Çarşamba yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Ahmet Yılmaz bir de teşekkür plaketi verdi.

MUHTARLAR DERNEĞİ

carsamba-kaymakam-(3).jpg
   İlçe Kaymakamı Caner Yıldız'ı makamında ziyaret eden Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu ve beraberindeki Muhtarlar Yıldız'a Çarşamba ilçesinde yapmış olduğu çalışmalardan kaynaklı teşekkür plaketi verdi. Veysel Oduncu, Kaymakam Caner Yıldız'ın Çarşamba için çok büyük hizmetler verdiğini ifade ederek, Yıldız'a teşekkür etti. Oduncu, Caner Yıldız'ın yapmış olduğu projeler ve çalışmalarla birlikte Çarşamba'ya büyük katkılarının olduğunu ifade ederken, özellikle köylerde kimsesiz ve yardıma muhtaçlara yönelik yaptırılan ev projeleriyle Çarşamba'da herkesin gönlünü kazandığını ifade etti. Veysel Oduncu yeni görev yerinde Caner Yıldız'a başarılar diledi. EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.