KAYMAKAM TÜRKEL’DEN İADE-İ ZİYARET

KAYMAKAM TÜRKEL’DEN İADE-İ ZİYARET
KAYMAKAM TÜRKEL’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E İADEYİ ZİYARET

1 Aralık 2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Bafra Kaymakamlığına atanan Ankara’nın Altındağ ilçesi kaymakamı Ali Fuat Türkel Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e iadeyi ziyarette bulundu.  

Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin göreve başlayan ilçe kaymakamı Ali Fuat Türkel’i ziyaret etmiş hayırlı olsun ve başarı dileklerini ifade etmişti. Türkel bu ziyarete iadeyi ziyaretle karşılık verdi.

 

BAŞKAN ŞAHİN’DEN BÜYÜK AİLE VURGUSU

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: Yeni Kaymakamımız Ankara’nın önemli ve büyük bir ilçesinden yine önemli ve büyük bir şehir olan Bafra’mıza tayin olarak geldi.  Kendisini makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun ve başarı dileklerimizi ifade etmiştik.  Biz, Bafra olarak büyük bir aileyiz anlayışı ile yürüttüğümüz çalışmalar için yeni kaymakamımıza da hoş geldin ziyaretimizi yapmıştık. Kaymakamımız da bizi ziyaret ederek nezaket gösterdi. İlçemizde ki uyum, ahenk, istişare ve karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde ki Bafra sevdası odaklı olarak sürdürdüğümüz çalışma ve hizmetlerin artarak devam edeceğine inancım tamdır.

 

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: Bugüne kadar ilçemize hizmet etmiş olan tüm kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, muhtarlarımıza, azalarımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, sivil toplum örgütlerimizin, oda ve derneklerimizin başkan ve yöneticilerine, toplum önderlerimize, basınımıza, siyasi partilerimizin başkan ve yöneticilerine, resmi ve özel kurum ve kuruluşlarımızın müdür, amir ve personellerine, meclis üyelerimize, üniversite yöneticilerimize, sanatçılarımıza, yazarlarımıza, bilim adamlarımıza, sivil inisiyatif platformlarımıza, bürokratlarımıza, iş adamlarımıza kısacası yüreği Bafra sevdası ile dolu tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. İçlerinden vefat etmiş olanlara RABBİMDEN rahmet diliyor, hayırla yâd ediyor, hayatta olanlara sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. Biz, Bafra olarak büyük bir aileyiz anlayışı içinde çalışmalarımız kesintisiz sürecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.