KAYIP KIZ BULUNDU

KAYIP KIZ BULUNDU
Aniden kaybolan Melike Seven (16) bulundu

SAMSUN'da bir haftadır kayıp olan ve ailesi tarafından aranan Melike Sever bulundu. Genç kızın Emniyet'teki işlemleri sürüyor. 

 SAMSUN'da 7 gün önce kaybolan 17 yaşındaki M.S. adlı kız, polisin baskın yaptığı evde bulunarak Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Okulunda devamsızlıktan kalan ve bir inşaat malzemesi satan işyerinde çalışmaya başlayan Melike Sever, işe gidiyorum diyerek evinden ayrıldı. Bir haftadır kızından haber alamayan aile polise ve kamuoyuna telefon numaralarını vererek arama çalışmalarına başladı. Şehir dışına çıktığı düşünülen kız hakkında, arama faaliyetlerine ağırlık verildi. Tüm iddialar değerlendirildi. 

Ailenin ifadesine göre, kızlarının kaybından bir gün sonra,aile kızlarının çalıştığı yere gitti. İşyerinde olan kızları babasına :  "Senden özür dilerim evimize akşam geleceğim" diyerek babasının yanından ayrıldıktan sonra bir daha eve dönmedi. Bunun üzerine baba R.S polise giderek olayı anlatıp kayıp başvurusunda bulundu. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan cinayet masası ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmasının ardından genç kızın İlkadım İlçesi Kalkanca Mahallesi'nde oturan S.Ç. adlı kişi birlikte kaldığını belirleyip eve baskın yaptı. Daha önce Oktay isimli bir kişiyle beraber olduğunu söyleyen M.S. O'nun yanından ayrıldıktan sonra bugün S.Ç.'nin evine geldiğini söyledi. Cinayet masası ekipleri yaşı küçük olan M.S.'yi Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim etti. S.Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Emrah ŞAHİN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.