KAYIP BALIÇININ CESEDİ SAHİLE VURDU

KAYIP BALIÇININ CESEDİ SAHİLE VURDU
SAMSUN'da 15 gün önce denize açıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan balıkçı 54 yaşındaki Mehmet Yetmişbir'in cesedi kıyıya vurdu.

Alaçam İlçesi Toplu Mahallesi'nde oturan balıkçı Mehmet Yetmişbir, 2 hafta önce Bafra İlçesi Koşu Limanı'ndan teknesiyle tek başına denize açıldı. Mehmet Yetmişbir balık ağı toplarken dengesini yitirince denize düştü. Diğer balıkçılar Yetmişbir'in teknesini çalışır halde boş olarak bulunca jandarmaya haber verdi. Balıkçının bulunması için Karadeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı'na bağlı ekipler arama yaptı. Yapılan aramalara rağmen Yetmişbir'e ulaşılamadı.

Bugün sahilde odun toplama gidenler, kumsalda bir erkek cesedi bulunca jandarmaya haber verdi. Sevk edilen jandarma timinin yaptığı inceleme ardından Mehmet Yetmişbir'in yakınlarına haber verdi. Sahile gelen yakınları cesedin Mehmet Yetmişbir'e ait olduğunu belirledi. Balıkçının cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşutrma başlattı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.