“KAYIP 5 YILI GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIP KAPATACAĞIZ”

“KAYIP 5 YILI GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIP KAPATACAĞIZ”
İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necaattin Demirtaş, "Kayıp 5 yılını gece gündüz çalışarak telafi edeceğiz. İlkadım'ı kültürün ve sanatın başkenti yapacağız" dedi.

İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necaattin Demirtaş, vizyon projeleri ile ilgili vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Mahalle ve esnaf ziyaretleri ile ilkadım halkıyla kucaklaşan Necaattin Demirtaş’ın göreve geldiğinde hayata geçireceği projeler vatandaşların da beğenisini kazanıyor. İlkadım’ın kayıp 5 yılını gece gündüz çalışarak telafi edeceklerini belirten Demirtaş, "Geçmiş dönem yaptklarımız bugün yapacaklarımızın teminatıdır. Biz hayata geçiremeyeceğimiz hiçbir projenin sözünü vermeyiz." dedi.

ilkadim,-kulturun-ve-sanatin-baskenti-olacak…(1).jpg

İlkadım’da kültürel ve sanatsal faaliyetlerde büyük eksiklik olduğunun altını çizen Necaattin Demirtaş, bu açığı kapatmak için Anadolu Kültür Merkezi projesini İlkadım’da hayata geçireceklerini belirterek, "Bu sayede her yaşta her kültürde vatandaşımızın kendini ifade edebileceği, eğitim, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacağı kapsamlı bir merkezle halkımızı buluşturacağız" diye konuştu. Tüm sivil toplum kuruluşlarının da kültürel ve  sanatsal çalışmalarına bu vesile ile destek olacaklarını, İlkadım’ı bir kültür mozaiği vizyonuna kavuşturacağını da kaydeden İyi Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necaattin Demirtaş, "İlkadım hizmetin en iyisine layık bir ilçe. Adına yakışır bir şekilde ilklerin yaşandığı bir İlçe hayalimizi hayata geçireceğiz. Sizden aldığımız destek bize bu gücü ve inancı veriyor. Ortak aklın hakim olduğu katılımcı, birleştirici yönetim İlkadım’da hakim olacak." dedi.

ilkadim,-kulturun-ve-sanatin-baskenti-olacak…-(2).jpg

ilkadim,-kulturun-ve-sanatin-baskenti-olacak…-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum