KAVGAYLA İTİRAF GELDİ!

KAVGAYLA İTİRAF GELDİ!
Gazeteci Mehmet Yazıcı ile Yayın Yönetmenliğini yaptığı Samsun Postasının eski İmtiyaz Sahibi Savaş Çankaya para yüzünden birbirine girdi.

İkilinin kavgası sosyal medyaya da yansırken, Çankaya şu itirafta bulundu; 'Samsun Postası'nda Denge Gazetesi Sahibi Adnan Bahadır'la lgili yazıları ben yazmadığıma dair en sevdiğim insan üzerine yemin ediyorum.'dedi.


SEÇİM DÖNEMİNDE İPLER KOPTU

Samsun Postası isimli İnternet Gazetesinin eski Sahibi Savaş Çankaya ile eski Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı arasındaki ortaklık seçim döneminde bozuldu. İmtiyaz Sahipliğini yaptığı Samsun Postası isimli sitede Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adnan Bahadır aleyhinde yayınlanan ipe sapa gelmeyen asılsız haberler yüzünden bir çok cezaya maruz kalan Savaş Çankaya ile Mehmet Yazıcı'nın arası seçim döneminde kazanılan paralar yüzünden bozuldu. 


YAZILARI YAZICI YAZMIŞ
Mehmet Yazıcı'nın son 3 aylık dönemde Belediyeler ve Bazı Milletvekili adaylarından 40 Bin TL'ye yakın para aldığı öğrenilirken, sitenin İmtiyaz Sahibi Savaş Çankaya'ya hiç bir ödeme de bulunmaması yüzünden araları bozuldu. Bunun üzerine önemli bir itirafta bulunan Çankaya, Denge Gazetesi Sahibi Adnan Bahadır'la ilgili yazıları kendisinin yazmadığını, Mehmet Yazıcı'nın yazdığını itiraf etti. 

ADNAN BAHADIR İTİRAFINDA BULUNDU

Başta Denge Gazetesi Adnan Bahadır aleyhinde yazılan asılsız haberler yüzünden 1 ayı cezaevinde olmak üzere 11 ay denetimli serbestlik cezası ve maddi tazminatlarla birlikte bir çok sıkıntı yaşayan Çankaya bunun karşılığında sahibi olduğu Samsun Postası üzerinden kazanılan paraların sadece Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı tarafından alıkonulduğunu görünce isyan etti. Sosyal medya hesabından isyan eden Çankaya, su itirafta bulundu; 'Ben Savaş Çankaya Samsun Postası Samsun Postası'nda Denge Gazetesi Sahibi Adnan Bahadır'la lgili yazıları ben yazmadığıma dair en sevdiğim insan üzerine yemin ediyorum.'dedi.

NERDE KALDI KOMÜNİZM

Komünist kimliğiyle tanınan ve her fırsatta parayla işinin olmadığını söyleyen Mehmet Yazıcı'nın Genel Yayın Yönetmeni olduğu sitenin sahibine yaptığı bu muamele, 'Komünizm parayı bulana kadarmış' lafının da gerçek olduğunu gösterdi. Belediyelerden ve milletvekili adaylarından 40 bin TL para aldığı öğrenilen Yazıcı yazdığı yazılarında emekçinin hak ve hukukundan eşitlik ve sosyal paylaşımdan bahsederken, bakın eski İmtiyaz Sahibi Savaş Çankaya kişisel sosyal medya hesabından hangi açıklamayı yaptı; 'Ben Samsun Postası imtiyaz sahibiyim ( Taşeron ve Enayi) cuma günü çalışmak için İstanbul'a gidiyorum, yol param dahi yok,'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.