KAVAK'TAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ

KAVAK'TAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ
Kavak Belediyesi’nin öncülüğünde depremzedelere destek amacıyla toplanan yardım malzemeleri deprem mağdurlarına gönderilmek üzere Kavak'tan yola çıktı.

Kavak Belediyesi tarafından deprem bölgesine gönderilmek üzere hayırsever ilçe halkının katkılarıyla toplanan battaniye, çocuk bezi, kuru gıda ve ısıtıcı gibi temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan TIR yola çıktı.

yardim-4.jpeg

Elazığ’da 24 Ocak tarihinde yaşanan deprem sonrası harekete geçen Kavak Belediyesi, vatandaşların desteği ile hazırladığı 1 TIR dolusu yardım malzemesini yola çıkardı.

yardim-2.jpeg

Kavak Belediyesi, tarafından ilçe genelinde yapılan anonslar ile vatandaşlardan toplanan battaniye ve kuru gıda gibi temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımlar deprem bölgesinde mağdur vatandaşlara iletilmek üzere hazırlanan TIR ile yola çıkarıldı. Yapılan yardım hakkında açıklamada bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından bizlerde oradaki yaralara merhem olmak amacıyla ilçemizde yardım kampanyası başlattık. Ve kısa sürede hemşehrilerimiz dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneğini sergileyerek imkânlarını seferber etmişlerdir. Kendilerine bu anlamlı yardım ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.