Kavak’ta Muhteşem Gece

Kavak’ta Muhteşem Gece
Kavak’ta binlerce kişi katıldıkları geleneksel tirit gecesinde 31 Mart yerel seçim zaferini kutladı. Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Kavak Şahlanışını bizimle devam ettirecek” dedi.

Kavak Belediyesince düzenlenen “Geleneksel Tirit Gecesi” muhteşem bir katılımla gerçekleştirildi. Gecede İki bini aşkın vatandaşa ilçenin yöresel yemeği kaz tiridi ikram edildi. Geceye AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, AK Parti önceki dönem milletvekili Hasan Basri Kurt, MHP ve AK Parti ilçe Başkanları, AK Parti eski ilçe Başkanı Bülent Yüksel, AK Parti eski il Başkanı Osman Çetinkaya, AK Parti İlkadım eski ilçe Başkanı Hakan Ay, Meclis Üyesi adayları, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

images_img_4254.jpg

Gecenin açılışını yapan Cumhur ittifakı adayı ve Kavak Belediyle Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ AK Parti olarak Kavak’ta yaşadığımız her seçimi oyumuzu artırarak kapattık. 31 Mart’ta da öyle olacak. Kavak’ta bu iş bitmiştir. Şimdiden seçim akşamı kutlama yapmak üzere hepinize otogar meydanında randevu veriyorum” dedi.Görev süresinin ilk beş yılında ilçeye önemli projeler kazandırdıklarını anlatarak yaptığı hizmetlerin bundan sonra yapacaklarının habercisi olduğunu anlatan Sarıcaoğlu, “İlk beş yılımız çıraklık dönemimizdi. Ama öyle çıraklık ki 16 proje ile geldik 70 proje ile kapatıyoruz. Şimdi 31 Mart’tan sonra ustalık dönemimiz başlıyor. Yeni projelerimizle yepyeni bir Kavak ortaya çıkartacağız. Bunun sözünü veriyorum. Yeter ki sizler bu ülkeye çelme takmak isteyenlere meydan vermeyin” diye konuştu.

KAVAK KARARINI VERMİŞ

Kavak’ta gördüğü coşkulu katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan AK Parti önceki dönem Milletvekili Hasan Bari Kurt’ta “ Bu gece bir kez daha gördük ki Kavaklı kararını vermiş ve başlayan hizmet kervanı yeni dönemde de devam edecek. AK Partili bir belediye ile Kavak beş yılda çok avantajlı bir konuma ulaştı. Kavaklı yine tercihini Cumhur ittifakından yana kullanarak ilçesinin şahlanış hareketine desteğini verecektir “ dedi.

images_img_3814.jpg

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir’de Kavak’ın son yıllarda ciddi bir kalkınma gerçekleştirdiğini belirterek bundan sonra da alacağı yatırımlarla daha gelişeceğini söyledi. Kendisinin de Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi ile ilçeye her desteği sağlama sözü veren Demir, “ Kavak’ın gelişimini bundan sonra hep birlikte yapacak ve bugünkün konumundan daha ileri noktalara taşıyacağız. Size söz veriyorum beş yılda ilçenin 85 mahallesinin tüm sorunlarını çözeceğiz” diye konuştu.

images_img_3790.jpg

BUGÜNDEN HAYIRLI OLSUN

Görüyorum ki Kavak’ta bu iş bitmiş. Seçim kazanılmış. Bugünden hayırlı uğurlu olsun. 1 Nisan sabahı hep birlikte Samsun ve Kavak’ı doludizgin geleceğe doğru koşturacağız. Şundan kesinlikle emin olunuz ki bundan sonra alacağı yatırım ve hizmetler ile Kavak beş yıl sonra tanınmayacak kadar gelişmiş, kalkınmış bir yer olacak. 31 Mart’tan itibaren yapılacak tüm hizmetler şimdiden hayırlı uğurlu olsun"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.