Kavak'ta İşsizlik Tarih Oluyor

Kavak'ta İşsizlik Tarih Oluyor
Samsun'da yapılan Organize Sanayi toplantısında Kavak Organize Sanayi Bölgesine iki fabrika daha yapılacak. Fabrikalar işsizliğe çözüm olacak.

ibrahim,sarıcaoğluORGANİZE SANAYİİNE 2 FABRİKA
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavaklı hemşehrilerine fabrika müjdesi verdi. Samsun'da yapılan Organize Sanayi toplantısında Kavak Organize Sanayiine iki fabrikanın daha geleceğini söyledi. Bu sayede Kavak'ta işsizlik sorununun çözülmüş olacağını ifade etti.


100 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK
Yaklaşık 100 kişinin istihdam edileceğini açıklayan Sarıcaoğlu, "İlçemizdeki en büyük sorunlardan birisi olan işsizliği çözmenin mutluluğunu yaşıyorum. İlçemize 2 büyük fabrika daha gelecek ve bu fabrikalar sayesinde 100 kişilik bir istihdam alanı sağlanacak" şeklinde konuştu.

"İlçemizdeki en büyük sorunlardan biri olan işsizliği çözmenin mutluluğunu yaşıyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok işsiz hemşehrimize vesile olarak iş sahibi yaptık. İlçemize iki büyük fabrika daha gelecek bu fabrikalar sayesinde 100 kişilik bir istihdam alanı daha sağlayacağız. Gurbetteki hemşehrilerimizin en büyük isteklerinden biri memleketlerine yani Kavak'a geri dönebilmekti. İlçemizdeki yeni açılan fabrikalar hemşehrilerimizinde yüzlerini güldürüyor bu konuda çok ciddi derecede teşekkür mesajları alıyorum. Gurbetteki vatandaşlarımızın memleketlerine dönebilmeleri için elimden gelen tüm çabayı göstereceğimden kimsenin endişesi olmasın. Amacımız Kavak'ta işsizlik sorununu kökten çözerek tarihe kavuşturmak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.