Kavak'ta Binlerce Kişiye İftar Verildi

Kavak'ta Binlerce Kişiye İftar Verildi
Kavak Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen iftar programına binlerce kişi katıldı

Melih Gökçek Dostluk Parkında gerçekleşen programa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti il Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti ilçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kavak Belediyesi Meclis Üyeleri, Komşu İlçelerin Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Mensupları, Çok sayıda mahalle muhtarları ve Samsun'da bulunan muhtarlar, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ev sahibi sıfatıyla ilk konuşmayı yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi; "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz sayesinde ilçemiz güzelleşti. Bayramdan sonra Allah izin verirse 20'ye yakın projenin açılışını hep birlikte yapacağız. İlçemize yapılan projelerde kimlerin emeği var ise şahsım ve tüm Kavaklılar adına çok teşekkür ediyorum. Buraya gelip bizleri mutlu ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel yapmış olduğu konuşmada ; "Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve enerji ile başarılı oluyoruz.Hiçbir programda bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza partim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız için daha fazla çalışmaya parti olarak söz veriyorum" dedi.

Vatandaşların Ramazan’ını tebrik ederek konuşmasına başlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Sayın Bakanım, Ankara’dan buraya kadar bizimle beraber iftar programına katılmak için geldi. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu iftar programına katılım sağlayan siz değerli vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar ve hayırlı bayramlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Biz AK Parti teşkilatları olarak birçok çalışmayı hükümetimizle birlikte yapıyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. İnşallah sağlık ve sıhhatle Kadir Gecesi ve bayrama ulaşırız. Rabbim, ülkemizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini bozmasın. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Ülkemizin biriliği ve beraberliği için ortaya koyduğumuz mücadelede en sonuna kadar kararlılıkla mücadele edeceğiz ve hiçbir an bu kararlıktan sapmayacağız. İnşallah birliğimiz ve beraberliğimiz daim olacak. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep beraber el ele kol kola yürüyeceğiz. Bu duygularla hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Rabbim, tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” dedi.

Melih Gökçek Dostluk Parkında yapılan iftarın ardından Kavak Bölge Park'ında Bulunan Kavak Tirit Evi'ne gidilerek çay içildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.