Kavak'a İki Büyük Firma Daha

Kavak'a İki Büyük Firma Daha
Kavak Organize Sanayi Bölgesine iki büyük fabrika daha açılacak. Samsun'da yapılan Organize Sanayi toplantısında iki büyük firmaya daha yer verildiği açıklandı.

Toplantıya Samsun Valisi İbrahim Şahin, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu katıldı. Yapılan toplantıda iki yatırımcı firmaya Organize Sanayi Bölgesinden yer verildiği bildirildi. Yaklaşık 200 kişinin çalışacağı Kılıçlar Alüminyum ve yabancı yatırımcı olan, lüfer metal sanayi şirketlerinin Kavak'a yapacakları fabrikalar Kavak'ta göçü tersine çevirecek kapasitede olduğu vurgulandı.
 
 
KAVAK TARİH YAZACAK
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Dev firmaların ilçemize gelmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Çok iyi yatırımcıları ilçemize getirdik. Bunlar daha başlangıç önümüzdeki günlerde çok daha iyi günler ilçemizi bekliyor. Bize güvenen, inanan herkes bunun boşa çıkmayacağını görecek. Bu büyük yatırımcılarımız bizleri çok mutlu etti ve umutlandırdı. Organize Sanayi Bölgemizi Samsun'un bir numarası yapacağız" dedi.
 
 
İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN
Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, "İlçemize yapılan bu yatırımlar hepimizi çok mutlu ediyor. Kavak'ın çok daha iyi noktalara gelebilmesi için göçü tersine çevirebilmek için bu tür yatırımcıları ilçemize çekmemiz şart. Bu iki firma ilçemizi seçtiklerinden dolayı çok mutlu oldum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum