Kavak Temizlikte Çıtayı Yükseltti

Kavak Temizlikte Çıtayı Yükseltti
Kavak Belediyesi temizlik konusunda çıtayı yükseltti

Kavak’ta 24 saat temizlik programı kapsamında yürütülen çalışmalar ilçe genelinde büyük beğeni toplarken Kavak Belediyesi temizlik konusunda çıtayı yükseltti

Halkın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda 24 saat çalışma esasına göre temizlik çalışmalarına vardiya sistemi getiren ve ilçe genelinde temizliği en üst seviyede tutan Kavak Belediyesi köy iken mahalle statüsüne dönüşen yerleşim yerlerinde de temizlik ve yıkama çalışmalarını sürdürüyor.Her gün farklı bir köye giden ekipler köy meydanını sulama aracı ile yıkayarak köy genelinde çalışmalarını sürdürüyor. “Temiz Kavak” projesi ile ilçe genelinde büyük çaplı çalışmalara imza atan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Temizlik konusunda ilçemizde ciddi sorunlar vardı bu sorunu “Temiz Kavak” projemiz ile aştık” ifadelerinde bulundu.

“Temiz Kavak” Projesi İlçe Halkının Yüzünü Güldürüyor
Başkan Sarıcaoğlu’nun “Temiz Kavak” projesi ile ilçeye bağlı merkez mahallelerde ve köy iken mahalle statüsüne dönüşen yerleşim yerlerinde yürüttüğü çalışmalar vatandaşların yüzünü güldürüyor. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bir ilçenin gelişimi ve büyümesi nasıl ki projelere bağlı ise temizlikte bir o kadar önemlidir. İlçe genelimizdeki cadde ve sokaklarımız 24 saat esasına göre vardiya sistemine göre temizleniyor. Köylerimizde de yine temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yıkama aracımız bir adet olduğu için bir anda birden fazla köyü temizleme şansımız yok bu yüzden program çerçevesince her gün bir köyümüzü temizliyoruz. Kavak merkezde bulunan vatandaşlarımızın almış oldukları hizmetin aynısını köylerimizin de alabilmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

İçme Suyu Arıtma Tesisi Gün Sayıyor
İlçenin en büyük sorunu haline gelen içme suyu konusunda ise Başkan Sarıcaoğlu şunları söyledi; “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz sayesinde ilçemize büyük bir arıtma tesisi inşa edildi. Bu tesis sayesinde ilçemizdeki güven göletinden ilçe halkımıza içme suyu sağlanacak. İlçemizin 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak kapasitede bir tesis kuruldu. Bu tesisimizin açılışını yine hep birlikte yapacağız. Tesisin ilçemize kazandırılmasında büyük emeği olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a şahsım ve tüm Kavaklılar adına teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.