Kavak Belediyesinden 50 Kişiye iş İmkanı

Kavak Belediyesinden 50 Kişiye iş İmkanı
Kavak Belediyesi ve Samsun Çalışma ve İş Kurumu(İŞKUR) ortaklığı ile düzenlenen kaynakçılık kursu açılıyor.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Çalışma ve İş Kurumu(İŞKUR) İl Müdürü Hasan Kılıçaslan ile aralarında yaptığı görüşme neticesinde Kavak Belediyesi ve İşkur işbirliğiyle 50 kişilik istihdam garantili kaynakçılık kursu açılmasına karar verildi . Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konuyla ilgili şunları söyledi ;

“Kavak artık iktidarın gücünü hissetmeye başladı. Kavakta fabrikalarımız hızla yükseliyor. Kavaklı vatandaşlarımızın iş sorununu çözebilmek için iş adamlarını Kavak'a getirmeye çalışıyoruz. Şuan yapımı devam eden büyük bir çelik konstrüksiyon üzerine kurulacak olan fabrikaya kalifiye kaynakçılar alınacak. İşkur il müdürümüz sayın Hasan Kılıçaslan ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda Kavak'ta kaynakçılık kursu açacağız. 20-35 yaş arası vatandaşlarımız belediyemiz çözüm merkezine gelip başvuruda bulunabilirler. Açılacak olan kurs ücretli olacaktır ve tamamlandıktan sonra iş garantisi olacaktır yani kursu bitiren vatandaşlarımız yapılan fabrikada iş başı yapacaklardır.” Dedi.

Kavak belediye başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Organize Sanayi Bölgesinde ki işyerlerinin daha da artacağının garantisini verdi. Artık Kavakta işsizlik yok olacak ve bütün gurbetteki Kavaklıları Kavak'ta toplayacağız, Kavak artık göç veren değil göç alan ilçe olacak dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.