Kavak Belediyesi Logosunu Arıyor

Kavak Belediyesi Logosunu Arıyor
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu tarafından yapılan açıklamada, "Logo bir kurumun,kuruluşun kimliğini yansıtan en önemli simgedir...

Belediyemizin şu an kullanılan logosu çağın gerisinde kaldığı ve kullanışsız bir çizim olması sebebiyle yeni bir logoya ihtiyaç duyulduğunu belirten Sarıcaoğlu sözlerine şöyle devam etti.
Bundan dolayı Belediyemizin vizyonunu ve misyonunu yansıtacak, akılda kalıcı, kurumsal olarak her alanda kullanıma imkân sağlayacak, çağa uygun modern çizgilerde bir logo olmasını istedik ve bu işin eğitimini almış, deneyimli grafik tasarımcılarla çalışılarak farklı birçok tasarım ortaya koyulmuştur.Ön elemeden geçirdiğimiz logolardan 6 tanesi finale kalmış ve belediyemizin sitesinde ankete sunulacaktır. Hemşehrilerimiz tarafından hangi logo uygun görülürse Kavak Belediyesinin logosu olacaktır." dedi.

"ANKET 10 GÜN SÜRECEK"
Sarıcaoğlu, "Belediyemizin resmi web sitesi olan www.samsunkavak.bel.tr'de anketimiz 10 gün sürecektir. logoların görselleri ve ne anlama geldikleri bilgisi sitemizde yer alacaktır. Yani bir logo da kullanılan çizimler neden kullanılmış neyi temsil ediyor hepsi yazacaktır.Sırf bir şekil olsun diye kesinlikle logo çizimleri yaptırtmadık, logolarımız da hep bir anlam vardır." dedi.

10 günlük bir anketin sonucunda en çok oy alan logo Kavak Belediyesinin resmi logosu olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.