Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KATLİAMIN yeni ADI KORİDOR OLUŞTURMAK

TEFEKKÜR                   Dursen Özalemdar

KATLİAMIN  yeni  ADI

KORİDOR OLUŞTURMAK  

ETNİK TEMİZLİK, Bu söze hiç dikkat ettiniz mi ? ETNİK TEMİZLİK. YUGOSLAVYA’da Müslümanlar öldürürken  bizim  Reisi Cumhurumuz  Demirel’de ETNİK TEMİZLİK diyordu. Ner ede bir Müslüman öldürülürse, kullanılan bu kelime ETNİK TEMİZLİK ! Karşılığında imâ ettiği mana itibari ile, PİSLİĞİ TEMİZLEMEK MANASINI  cağrıştırdığından, bu sözü hangi kafa ve mantıkla kullanıldığı da malümdür.

ABD Dış İşleri Bakana  Hilary Clintin   Suriye’deki yeni Kürk  oluşumunun yaptığı ve yapacağı katliamları da,  ETNİK TEMİZLİK olarak tanımlıyordu. Bunun adına da MEDENİLİK diyorlar.

Hak ve Hukuk gözetmeden, Güçlü olanın, Zayıfı ezme haksızlığını, Haklı gibi  dillendirerek , göz boyayan  İSTİLACILAR. Işledikleri nice cinayetleri, İNSAN HAKKINI KORUMA adı altında bir kandırmaca içinde icra ettikleridir.  

Bu mantık, batılıların SÖMÜRGECİLİK ,Amerikanın Kızıldereli leri yok etme cinayetlerindeki kirli tarihlerinde, , önlerinde papaz ve Haç’larla, gülücüklerle kandırdıkları yerli halkları, nasıl katlettikleri  ve boyun eğenleri SÖMÜRDÜKLERİ,  inkarı gayri kabil bir gerçek ise, bugünde Modernize edilen aynı işin, DEMOKRASİ  VE  İNSAN HAKLARI  adı altında yürütüldüğüdür.

PKK. denen KATİL’ler  topluluğunu, bir yandan İllegal Örgüt olarak kabul eden, ancak tamamen bitmesini de istemeyen AMERİKA, nın, her türlü LOJİSTİK destek verdiği PKK. ile ne işi olmaktadır.

 

İSRAİL gerçeğini ve POLİTİKASINI görmemezlikten  gelerek, konunun anlaşılmasının imkanı olmadığı gerçeği karşısında, her türlü izahın yanıltmaca olacağıdır.

 İTİRAFÇI PKK.lıların “BİZİ İSRAİL EĞİTTİ-AMERİKALI SUBAYLARIN PKK. Kamplarına gelip gittikleri “ itiraflarının  belgesel olarak ortada olması,bu günlerde ise, PKK ve ismi PYD gibi de olsa aynı güçlerle Türkmen ve Arap köylerini ABD Havadan, diğerleri karadan saldırılırla KATLİAM’lar yapmaları, insanlık YÜZ KARASIDIR. Petrol için KORİDOR açma adı altındaki İSGAL ve KATLİAMLARIN hangi medeni aklın Kabul edebileceğidir. İslam’ın içine atılmış bulunan, PKK fitnesi bölge halklarına İHANETTEN başkaca bir şey değildir. Bunların üst kuruluşu TC Meclisindeki siyasetçileri de aynı suçun ortağıdır

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR