Katliam Yaptı

Katliam Yaptı
KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde 15 gün önce boşanan 26 yaşındaki Hakan Narlı'nın av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü eski eşi ve 4 akrabasının cenazeleri, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Cenazelerden 4'ü, katliamın gerçekleştiği evin 100 metre yakınındaki araziye, 1'i de mahalle mezarlığına defnedildi. Annesi ve teyzeleri gözleri önünde ölen 2 yaşındaki M. ise hiçbir şeyden habersiz çevresini izledi.

İşsiz Hakan Narlı, 3 yıl önce kaçırarak evlendiği 20 yaşındaki Şerife Şahin ile şiddetli geçimsizlik sonucu 15 gün önce boşandı. 2 yaşındaki M. adındaki çocuklarının velayeti ise anneye verildi. Şerife Şahin de oğlunu alıp babası Murat Şahin'in evine yerleşti.

OĞLUNUN VELAYETİNİ ALABİLMEK İÇİN KATLİAM YAPTI

İddiaya göre çocuğunun kendisine verilmesini ve velayetini isteyen Hakan Narlı, geçen cuma günü kayınvalidesi 43 yaşındaki Ayşe Şahin'e, mesaj çekip oğlunun velayetini istedi, aksi takdirde herkesi öldüreceğini söyledi. Ayşe Şahin de tehdit mesajının ardından polise şikayette bulundu. 

Aynı gün saat 19.00 sıralarında boşandığı eşiyle konuşmak için kayınpederi Murat Şahin'in evine giden Hakan Narlı, bir süre evin yakınında bekledikten sonra pazardan dönen kayınvalidesi Ayşe Şahin ile eşinin dayısının oğlu 24 yaşındaki Hüseyin Akkulak'ın geldiğini görünce, yanlarına gitti. Evin bahçesinde konuşurken, oğlunun kendisine verilmesi isteğine olumsuz yanıt alan ve tartışmaya başlayan Narlı, av tüfeğiyle kayınvalidesi Ayşe Şahin ve eşinin kuzeni Hüseyin Akkulak'a ateş açtı. Ayşe Şahin ve Hüseyin Akkulak, kanlar içinde yere yığıldı. Daha sonra Hakan Narlı evin giriş balkonunda bekleyen eşi ve 2 baldızının bağırması üzerine eve doğru yöneldi. Eşi Şerife Şahin ve baldızları 12 yaşındaki Şeyda ve 13 yaşındaki Şeyma Şahin ise içeriye kaçarak kapıyı kilitledi. İddiaya göre pencerenin camını kırarak içeriye giren Hakan Narlı, eşi ve iki baldızının kendisini kilitlediği odanın kapısını da tekme ile açtı. Elindeki tüfek ile ateş açan Narlı, eşi ve baldızlarını vurdu, 2 yaşındaki oğlu M.’yi evde bırakarak kaçtı. Olayın ardından polise teslim olan Hakan Narlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öldürülen 5 kişinin cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından dün gece Ermenek'e getirildi ve Devlet Hastanesi Morgu'na konuldu.

KENDİ ARAZİLERİNE DEFNEDİLDİLER

Bugün sabah saatlerinde morgdan alınan 5 kişinin cenazesi mahalle meydanına getirildi. Ailenin yakınları ve mahalle sakinlerinin katıldığı cenaze namazının ardından, Hüseyin Akkulak'ın cenazesi mahalle mezarlığına defnedildi. 

Eşi tarafından öldürülen Şerife Şahin, annesi Ayşe ve kız kardeşleri Şeyma ve Şeyda Şahin'in cenazeleri ise katliamın gerçekleştiği evin yaklaşık 100 metre ilerisindeki kendilerine ait araziye defnedildi. 

ANNESİ GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Cenaze törenine, annesi ve teyzeleri gözleri önünde öldürülen 2 yaşındaki M. de getirildi. Olanlardan habersiz olan M.'nin öldürülen Hüseyin Akkulak'ın annesi Ayşe Akkulak'ın kucağından ayrılmadığı görüldü. 

Olay günü evde bulunmayan ve katliamda aile fertlerinin hepsini kaybeden Murat Şahin ise yakınları sayesinde güçlükle ayakta durabildi. Yaşlılığı nedeniyle güçlükle yürüyebilen Murat Şahin'in babası Mustafa Şahin de gelini ve torunlarını son yolculuklarına uğurladı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.