KATİLİN YAZARLIĞI DA VAR

KATİLİN YAZARLIĞI DA VAR
Cinayeti kitabına uydurmuşlar
ANTALYA'da pompalı tüfekle öldürüldükten sonra cesedi yakılan 25 yaşındaki Hulusi Gelişken cinayetiyle ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerden M.C.'nin yazdığı 'Ölümün nefesi' adlı kitaptaki gibi cesedin iki kez yakıldığı ortaya çıktı. 

Antalya Kirişçiler'deki ormanlık alanda 23 Haziran günü yürüyüş yapanlar, bir kuyudan ağır koku geldiğini fark edince durum jandarmaya bildirildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin kafasından pompalı tüfekle vurulduğunu ve yakıldığını belirledi. Yapılan incelemede cesedi bulunan kişinin Hulusi Gelişken olduğu belirlendi. 

Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı'nın cinayeti çözmek için oluşturduğu ekip, bu süreçte bölgedeki 48 kamera görüntüsünü inceledi. Gelişken'e ait kredi kartından cinayet sonrası 3 kez para çekildiğini tespit eden jandarma, teknik ve fiziki takibin ardından şüpheliler İ.C., M.K., M.C. ve T.E'yi gözaltına aldı. Şüpheliler jandarmadaki ifadelerinde, alacak- verecek anlaşmazlığından cinayeti işlediklerini itiraf etti. 

CESEDİ İKİ KEZ YAKMIŞLAR 

Şüphelilerden M.C'nin yazdığı 'Ölümün nefesi' adlı kitaptaki gibi cinayeti işlediklerini anlatan şüpleliler, yakalanmamak için cesedi iki kez yaktıklarını kaydetti. 

Jandarma ekipleri, M.C.'nin kendi yazdığı ve evinde yaptığı aramada bulunan kitabı da delil torbasına koyarak soruşturma dosyasına ekledi. 4 şüpheli, jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.