KATILIMCILAR SERTİFİKALARINI ALDI

KATILIMCILAR SERTİFİKALARINI ALDI
KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Kursu katılımcılarına sertifika

Girişimcilik Destek Programı Kapsamı’nda, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra İş ve İhracat Geliştirme Merkezi ve Samsun KOSGEB Müdürlüğü işbirliği ile 12-15 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Sertifika Töreni gerçekleştirildi.

Bafra’da açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na katılan 30 kursiyere düzenlenen törenle belgeleri verildi. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen Belge Töreni’ne; Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Samsun KOSGEB Müdürü Ahmet Dursunoğlu, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin ve kursiyerler katıldı.

Sertifikalarını alan kursiyerlerle iş planı hazırlama ve mülakat ile ilgili konularda bilgiler aktaran Samsun KOSGEB Müdürü Ahmet Dursunoğlu ‘ Bafra TSO ile koordinasyonlu ve aktif olarak çalışmalarımız devam etmekte olup işbirlikleri için Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR nezdinde Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederim.

 Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerler, almaya hak kazandıkları Girişimcilik Sertifikaları ile KOSGEB ‘e İş planlarını sunacak ve kurmayı planladığınız işle ilgili destek talebinde bulunacaksınız. Gerçekleştirmeyi düşündüğünüz iş fikrinin yenilikçi bir fikir olması ve bölge ihtiyaçlarını karşılaması önemlidir. Kurula sunduğunuz projelerde gerçekçi ve samimi olmanız çok önemlidir. Sertifikalarını alacak kursiyerlerimize hayırlı olmasını dilerim ’ dedi.


Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar yapmış olduğu açıklamada ‘ Samsun KOSGEB ile yapmış olduğumuz Mutabakat neticesinde ve Bafra İş ve İhracatı Geliştirme Merkezi desteği ile Bölgenin ihtiyaçlarına ve Oda’mıza iletilen talepler doğrultusunda düzenlediğimiz Uygulamalı Girişimcilik Kursu Belge Töreni’ne hepiniz hoş geldiniz.

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgeniz ile iş fikrinizi hayata geçirmeniz bölgemize ve ülkemize ek bir katma değer katacağı gibi her zaman önceliğimiz olan ek istihdam gereksinimine de destek vermiş olacaksınız.   Hayalinizde ki iş fikrini gerçekleştirirken siz değerli girişimcilerimize her konuda destek vermeye devam edeceğiz. Almış olduğunuz Girişimcilik Belgeleri ile gerçekleştireceğiniz iş fikirlerinin bölgemize, size ve ailenize hayırlı olmasını dilerim’ dedi.


Konuşmaların ardından Girişimcilik Belgeleri törenle kursiyerlere takdim edildi. Oktay ZERRİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.