KASTAMONU ENTEGREYİ NEDEN GÖRMEZLER?

KASTAMONU ENTEGREYİ NEDEN GÖRMEZLER?
Her fırsatta Çarşamba Biyokütle Santralini gündeme getirip tepki gösteren Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı ve Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün burunlarının dibindeki Kastamonu entegre tesislerini görmezden gelmeleri amaçlarının ne olduğunu ortaya koymakta.

Her fırsatta Çarşamba Biyokütle Santralini gündeme getirip tepki gösteren Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı ve Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün burunlarının dibindeki Kastamonu entegre tesislerini görmezden gelmeleri amaçlarının ne olduğunu ortaya koymakta. Bacadan çıkan su buharının zararlı olmadığı ortada olmasına rağmen sürekli nümayişler yapan ziraat oda Başkanlarının bu çifte standardına akıl edilememekte. 

manset-2-057.jpg

BURUNLARININ DİBİNDEKİNE SES YOK 
Termenin Akçay bölgesinde kurulu bulunan Kastamonu entegre tesislerinde yakılan yakıtın Eğercili bölgesindeki Santralle benzerlik arz ettiği bilindiği halde, bacadan çıkan su buharının çevreye zarar vermediği ortada iken Akçay’daki tesislerle ilgili en ufak bir tepki göstermeyen ziraat oda Başkanlarının Eğercilili mahallesindeki santralle ilgili tutundukları tavır kamuoyunun dikkatinden kaçmadı. Ziraat oda Başkanlarının bu çifte standartlı tavırlarının amacı ne olduğu da kamuoyu tarafından merak edilmekte.

ÇEVREYE ZARAR VERMEDİĞİ ORTADA
Uzun yıllardan beri çalışmakta olan ve çevreye en ufak bir zarar vermediği belli olan Terme’nin Akçay bölgesinde kurulu Kastamonu entegre tesislerine tepki verilmezken aynı pozisyonda olacağı ortada olan Eğercili’deki Biyokütle Santraline karşı tutulan tavırdan bir çifte standart olarak nitelendirilmekte. Entegre tesisi Şayet çevreye zarar vermiş olsaydı şu anda Çarşamba ve Terme ovalarında bulunan ağaçların tamamı kurumuş olurdu. Ayvacık ziraat odası Başkanının dediği gibi hayvanlarda sütten kesilmiş olurdu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.