Kasapoğlu koltuğunu kaybetti

Kasapoğlu koltuğunu kaybetti
Samsun Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, sağlıkta açıklanan son atamalarla boşa düştü. Koltuğunu kaybeden Kasapoğlu'nun bu süreçte ne yapacağı merak konusu oldu.

AK Parti Samsun milletvekili Dr. Ahmet Demircan'ın Sağlık Bakanı olduktan sonra 'Sağlıkta tek çatı sistemine' geri dönüleceğini açıklamasının ardından İl Sağlık müdür dahil olmak üzere tüm hastane başhekimleri de vekaletle yürütülüyordu.

SAĞLIKTA ATAMALAR YAPILDI
Uzun zamandır atama ve görevlendirilmelerin yapılmaması sağlık alanında sıkıntılara neden olmuştu. Dün açıklanan atamalara göre, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Mehmet Kılınç, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yusuf Güney, Halk Sağlığı İl Müdürü Selami Arslan, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne ise Erol Öztürk getirildi. 

KASAPOĞLU KOLTUĞUNDAN OLDU
Halk Sağlığı İl Müdürlüğüne Selami Arslan'ın getirilmesiyle Dr. Mustafa Kasapoğlu, koltuğundan oldu. 

Geçmişte, Samsun İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Kasapoğlu, 2012 yılında Samsun Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne, Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın atanınca Kasapoğlu, Trabzon Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine getirilmişti. Kasapoğlu, görevden alınmadan önce son olarak Halk Sağlığı İl Müdürü görevini yürütüyordu. 

İDDİALARA CEVAP VERMEMİŞTİ
Denge gazetesi, Kasapoğlu ile ilgili önemli iddiaları gündeme getirmişti. Samsun’daki Kamu Sağlığı Hastaneleri Genel Sekreterliği’ne sürekli iş yapan DETÖ soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Başarı Üniversitesi eski Rektörü Yunus Bekdemir’in kardeşi Emre Bekdemir’e ait şirketlere iş verdiği iddiaları gündemi getirilmişti. Kasapoğlu, bu iddialara cevap verememişti. 
Kasapoğlu'nun koltuğunu kaybettikten sonra ne yapacağı merak konusu oldu.
Emin İnan
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum