Karneler Başkan Taşçı’dan

Karneler Başkan Taşçı’dan
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Balaç İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılının birinci dönem karnelerini dağıttı.

Balaç İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılının birinci dönem karnelerini Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı'dan aldı. Başkan Taşçı, Balaç İlkokulu ve Ortaokulu yöneticilerinin daveti üzerine okula giderek öğretmenlerle kahvaltı yaptı.Öğretmenlerle uzun süre sohbet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı kahvaltının ardından karne dağıtım törenine katıldı.

Öğretmen eşi Fatma Taşçı'yla birlikte miniklere karne dağıtan Başkan Taşçı, takdir ve teşekkür alan öğrencileri kutladı. Takdir ve teşekkür alamayan öğrencilerden de ikinci dönem sonu için söz alan Başkan Taşçı, “Derslerinizi iyi çalışarak, donanımlı insanlar olursunuz. Bu anlamda karneleriniz eğitim açısından amaç değil araçtır. Takdir ve teşekkür belgesi alanlar başarılarının devamı için, alamayanlar da notlarının yükselmesi için çalışmaya devam etmeli” dedi.

Öğrencilerin sevgi gösterileri eşliğinde karneleri dağıtan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, karne hediyesi olarak da Atakum Belediyesi Kültür Müdürlüğü yayınları olan kitaplardan dağıttı. Başkan Taşçı, okul yöneticileri ve öğretmenlerle birlikte fotoğraf çekindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.