Karne Günü’nde Başkan Topaloğlu’na Teşekkür

Karne Günü’nde Başkan Topaloğlu’na Teşekkür
2016-2017 eğitim öğretim yılının birinci dönemi, alınan karnelerin ardından bugün sona erdi.

19 Mayıs İlçesi Şehit Hüseyin Aydın İlk ve Orta Okulunda gerçekleştirilen karne gününe 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve daire amirleri katıldı.

İlk ve Orta Okulda okuyan öğrencilerin karnelerini hediyeleriyle birlikte veren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Başkan Topaloğlu açıklamasında; ‘’ Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Bu anlamada çocuklarımızın eğitimlerine çok önem veriyoruz. Onları ne kadar iyi işlersek, ne kadar donanımlı yetiştirirsek geleceğimiz o kadar parlak olur. Kiminiz öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz mühendis, belki de kiminiz bir belediye başkanı, bir vali olacaksınız. Yarın bu makamlarda sizler oturacak, ülkenin kaderini sizler tayin edeceksiniz. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz bizler inanıyoruz ki, şehrimiz de, ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yere gelecektir. Belediye olarak eğitime her zaman destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Okulumuzun bahçesine spor kompleksi inşa ederek sizlerin hizmetine sunduk. İyi günlerde kullanın. ’’dedi.

                Karne gününde 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na okul bahçesine kazandırılan spor kompleksi için teşekkür eden Okul Müdürü Demir Aydın, Başkanımızın yanına ne zaman gitsek bizi boş çevirmemiştir. Okulumuza kazandırdığı yatırımlar için kendisine tekrar teşekkür ediyorum. dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.