Karne günü iki öğrenci bıçaklandı

Karne günü iki öğrenci bıçaklandı
Adana'da karne almaya gelen öğrenciler arasında kız meselesi sebebiyle çıktığı iddia edilen tartışmada iki öğrenci bıçakla yaralandı. Polis, arkadaşlarını bıçaklayan 8. sınıf öğrencisi M.K.'yi gözaltına aldı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Karataş yolu üzerindeki Sakıp Sabancı Ortaokulu'nda yaşandı. İddialara göre, daha önce aralarında kız meselesi sebebiyle husumet olan 16 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi M.K., okul arkadaşı S.A.'yı görünce tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.K. yanındaki bıçakla S.A.'yı ayağından bıçakladı. Araya giren 15 yaşındaki F.B. de omuzu ile sırtına isabet eden bıçak darbeleriyle yaralandı.

Yaralı öğrencilere ilk müdahale, haber verilmesi üzerine gelen acil yardım ambulansında yapıldı. Öğrenciler daha sonra Yüreğir Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Polis, arkadaşlarını bıçakladıktan sonra kaçan M.K.'yı olayda kullandığı suç aleti bıçakla yakaladı. M.K., Emniyet Çocuk Şubesi ekiplerince gözetim altına alındı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.