KARGİF'TE LEVENT ÖZDEN GÜVEN TAZELEDİ

KARGİF'TE LEVENT ÖZDEN GÜVEN TAZELEDİ
Karadeniz Genç İş Adamları Federasyonu (KARGİF) Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Levent Özden güven tazeledi

Karadeniz Genç İş Adamları Federasyonu Olağan Genel Kurulu, federasyona bağlı derneklerin başkan ve üyelerinin katılımıyla Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Divan başkanlığını ORGİAD Başkanı Ayhan Kaymaz'ın yaptığı genel kurulun açılış konuşmasını yapan KARGİF ve SAMGİAD Başkanı Levent Özden, genel kurulun iş dünyasına hayırlı olması temennisi ile sözlerine başladı.

Özden KARGİF'in bünyesinde bulunduğu Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu'nun (TÜGİK) en etkili federasyonlarının başında geldiğini belirterek, ''Bölgemizde sağladığımız birlik ve beraberlik,aynı anda aynı adımı atabilme yeteneğimiz ve ortak hedefimiz olan ülkemizin geleceğini daha da sağlam temeller üzerine kurmak için verdiğimiz mücadeleler bizleri her zaman anlamlı ve güçlü kılmıştır. KARGİF olarak bundan sonra bünyemizde  bulunan üyelerimizle daha sık biraraya gelerek,ortak projeler geliştirerek, bulunduğumuz şehirler ve bölgemiz adına neler yapabilirizi değerlendireceğiz. Yeni dönemde hep birlikte güzel çalşımalara imza atacağız'' dedi.

Genel kurulda bir süre önce kurulan Terme GİAD alınan kararla KARGİF bünyesine katıldı. Genel kurulda yapılan seçimde Levent Özden bir dönem daha KARGİF Başkanı seçildi.

KARGİF Başkanı Levent Özden'in yönetiminde şu isimler yer aldı

Serdar Demiremirkan (Giresun GİAD), Yavuz Selim Muratoğlu (Bafra GİAD), Cemil Carkacı (Trabzon GİAD), Abdulkadir Özdemir (Yomra GİAD), Mustafa Çelebi (Terme GİAD), Ahmet Karahasan (Bulancak GİAD), Coşkun Şahin (Trabzon GİAD), Faik Turan (Bafra GİAD), Hüseyin Arıca (Fatsa GİAD), İbrahim Hep (Fatsa GİAD), İbrahim Yavuz (Terme GİAD), İlker Kaplan (Samsun GİAD), Levent Çakır (Samsun GİAD), Meral Akın (Bulancak GİAD), Savaş Gömeç (Samsun GİAD), Sertaç Güneş (Giresun GİAD), Uğur Gökçe (Samsun GİAD) ve Zekeriya Akgül (Yomra GİAD)
    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.