"KARDEŞLİK KÖPRÜSÜNÜ KURDUK"

"KARDEŞLİK KÖPRÜSÜNÜ KURDUK"
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis," Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak ile birlikte düzenlediğimiz toplantı sonrasında kardeş belediye olduk"  dedi.

Vezirköprü Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı' nın yanı sıra belediye meclis üyeleri de hazır bulunduğu toplantı sorasında imzalan protokol ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yenierenköy Belediyesiyle kardeş belediye olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,"  Öncelikle Elazığ’da  6,8’lik büyüklüğünde meydana ve çevre illerimizde de hissedilen deprem nedeniyle tüm milletimize geçmiş olsun. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabb'im ülkemizi her türlü felaketten korusun "dedi.

kopru-3.jpg

‘BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDECEK’
Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak ile birlikte meclis üyeleri de Vezirköprü’ye davet ettiklerini altını çizen Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,"İmzalanan protokol ile amaçlarının sosyal, kültürel ve tarihi konularda karşılıklı işbirliği ve projelerin geliştirilmesi güncemizde yer alıyor. Bula birlikte Vezirköprü’ye Belediyesi ve Yenierenköy Belediyesi arasında bulunan gönül köprüsünü oluşturduk. Her iki belediye açısından hayırlı olmasını temenni ediyorum. Var olduğumuz müddetçe bu güzel ikili ilişkilerimiz devam edecektir  “diye konuştu.    

‘İKİLİ İLİŞKİLERE İMZA ATTIK’
Belediyeler arasında ikili ilişkilerin devam edeceğini hatırlatan Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz," Kardeş belediye protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. Bunun iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Gerek turizm gerekse ekonomik anlamda işbirliğini ilerleteceklerine inanıyorum. Bu vesileyle sizleri şirin Vezirköprü’müzde ve Belediye Başkanınız İbrahim Sadık Edis beyle birlikte ağırlamaktan dolayı mutlu olacağız" şeklinde konuştu.

kopru-4.jpg

İMZALAR BİRBİRİMİZİ BAĞLADI
Yenierenköy Belediye binasında karşılıklı atılan imzaların, her iki belediye açısında önem taşıdığını ifade eden Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak," Yerel yönetimler arasında karşılıklı bilgi alışverişi ve işbirliğinin geliştirilmesi gerekiyor Bu vesileyle imzalanan protokol ile sevgi, kardeşlik ve işbirliğinin pekiştirildi. Bundan sonra yapacağımız işler iş gücümüz arttırarak katlayacak  "ifadelerin kullandı. Konuşmaların ardından iki belediye başkanı kardeş belediye protokolüne imza koyarak aralarındaki işbirliğini pekiştirdi. Köksal Öner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.