KARDEŞLİĞİMİZİ KISKANIYORLAR

KARDEŞLİĞİMİZİ KISKANIYORLAR
​Mahalle buluşmaları toplantılarına devam eden İlkadım Belediyesi Ulugazi mahalle sakinleri ile bir araya geldi

Mahalle buluşmaları toplantılarına devam eden ve Ulugazi mahalle sakinleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok, "Halkımızın hizmetkarıyız, halkımız için yorulmadan sıkılmadan gece gündüz çalışmalara devam ediyoruz"  dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok geleneksel hale getirdiği mahalle buluşmaları kapsamında İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Ulugazi Mahallesi'nde bulunan İlkadım ilçe Müftülüğünde İlkadım İlçe Müftüsü Yahya Polat'ın da katıldığı buluşma toplantısında Başkan Tok mahalle sakinleri ile yakından ilgilendi. Vatandaşların isteklerini, önerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Tok vatandaşların sorunlarının çözülmesi için birim müdürlerine ivedilik ile talimatlar verdi.

BİRLİĞİMİZİ ÇEKEMİYORLAR

Türk halkının kardeşlik, birlik beraberlik duygularının diğer ülkeler tarafından kıskanıldığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle buluşmalarımız kapsamında bu gün de Ulugazi mahallesinde halkımızla bir aradayız. Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde ne kadar hoş ne kadar güzel bir görüntü var burada. Genci yaşlısı, işçisi esnafı ile hep bir aradayız. İşte bazı dış güçler bizlerin bu mükemmel görüntüsü bozmaya çalışıyor. Adeta bizleri kıskanıyorlar, bizlerin bu kardeşlik duygularını sindiremiyorlar. Yüzyıllardır olduğu gibi aziz Türk milleti her türlü badirelere bu şekilde yani birlik, beraberlik, kardeşlik ruhu ile cevap vermiştir. Allah'ımıza şükürler olsun ki her türlü badireleri bu şekilde atlatıyoruz" dedi.

HİZMETTE HIZ KESMİYORUZ

İlkadım halkının yaşamını kolaylaştırmak, İlkadım'ı daha modern daha ferah bir ilçe haline getirmek için gece gündüz demeden çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Tok, "Bizler haftanın her günü halkımızın içinde, her zaman yanlarındayız. Halkımızdan aldığımız gücü fazlasıyla yine halkımız için harcıyoruz. Halkımızın hizmetkarıyız, geleceğimiz için yorulmadan sıkılmadan gece gündüz çalışmalara devam ediyoruz. İlkadım'ın daha ferah daha modern bir ilçe olması için ekibimizle birlikte projeler geliştiriyor büyük hizmetlere imza atıyoruz. Bizleri bu makamlara getiren halkımıza verdiğimiz sözlerimizi tutuyoruz. Billboardlarda yapacağız edeceğiz diye reklam yapan değil, temel atma töreni ve açılış reklamlarını yapan bir belediyecilik anlayışı son sürat hizmete devam ediyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum