Kardeş okul öğrencileriyle 'Gönül Köprüsü' kurdular

Kardeş okul öğrencileriyle 'Gönül Köprüsü' kurdular
Kars Özel Sultan Alparslan Koleji, 2A ve 2C sınıfı öğrencileri kardeş okulları Bozkale Köyü İlkokulu'na ziyarette bulundu.

Sultan Alparslan Koleji 2. sınıf öğrenci ve öğretmenleri Bozkale Köyü İlkokulu idarecileri ve öğrencileri tarafından karşılandı. Kolej öğrencileri bir süre okulun bahçesinde dinlendi. Öğrenciler okul içinde yaptıkları; 'Hediyeni getir, sen de bir arkadaşını sevindir' kampanyası kapsamında topladıkları kitapları, kırtasiye malzemelerini ve çeşitli hediyeleri gittikleri köy okulundaki arkadaşlarına hediye etti.

Kardeşlik havasında gerçekleştirilen ziyaret sırasında Bozkale İlkokul Müdürü Semiha Kadıoğlu, "Çocuklarımız için çok güzel bir gün oldu, yeni arkadaşlar edindiler. Anasınıfımızı yeniden düzenlemiştik. Oyuncak eksiklerimiz vardı. Alparslan Koleji ağabey ve ablaları minik kardeşlerini unutmadılar. Ben bir kez daha bu organizasyonda emeği geçenleri kutluyor ve çok teşekkür ediyorum." dedi.

İki okul öğrencilerinin ileri ki zamanlarda bu gönül bağını devam ettirmesi gerektiğini söyleyen kolej 2C sınıf öğretmeni Haydar Tatar ise "Bu proje sayesinde iki okul öğrencileri arasında kardeşlik bağı oluşturulacak, ileri ki zamanlarda yapılacak olan çeşitli faaliyetlerle de iki okul arasındaki gönül köprüleri daha da sağlamlaşacaktır.” dedi.

Öğrenciler hatıra fotoğrafları çektirerek okuldan ayrıldı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.