KARAYOLLARI NEREDE?

KARAYOLLARI NEREDE?
Tüm İlçelerde olduğu gibi Samsun-Ladik Karayolu karla kaplı ve tuzlanma yapılmadığından kazalara davetiye çıkarıyor. Sürücüler 'Karayolları Müdürlüğü nerede diye soruyor.

KAR YOLLARI KAPADI
Sibirya soğukları tüm Türkiye'yi etkisi altına aldı. Kar yağışı yurdun genelinde devam ediyor. Kar yağışından büyük ölçüde etkilenen Samsun'un bütün ilçeleri kar altında kaldı. Okullar Cuma gününe kadar tatil edildi. Samsun'dan ilçelere, ilçelerden Samsun'a karayoluyla gidiş-geliş zorlukla devam ediyor. Merkez İlçelerde Büyükşehir Belediyesi kar yağışı karşısında etkisiz kaldı. Valilikten yapılan aç ıklamada 418 Köy yolunun kapalı olduğu bildirildi.

LADİK KARAYOLU TUZLANMALI
Şehir Merkezlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi etkisiz kalırken, karayollarındaki çalışmalarda da Karayolları Bölge Müdürlüğü etkisiz oldu. Perşembe ve Cuma günleri Samsun'un eksi 4 ila eksi 8 dereceleri göreceği, İlçelerde ise eksi 16 dereceye kadar hava sıcaklığının düşeceği Meteoroloji Müdürlüğünden açıklanmasına rağmen, Buzlanmaya karşı Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri ulaşımın sağlıklı sağlanması için karayolunu tuzlaması gerekiyor. Diğer İlçelerde olduğu gibi Samsun-Ladik karayolu da karla kaplı ve Karayolları Bölge Müdürlüğü bu İlçeye sanki hiç uğramamış. Tuzlanmanın olmayışı nedeniyle araçlar yollarda kayarak kazaya neden oluyorlar. Sürücüler 'Karayolları nerede' diye tepki gösteriyorlar. Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün bir an önce bu yolda kar küremesi ve tuzlanma yapması isteniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum