Karayılmaz, “Beklenmedik bir yenilgi aldık”

Karayılmaz, “Beklenmedik bir yenilgi aldık”
Samsunspor Kayyım Yönetimi Başkanı Karayılmaz, “yenebileceğimiz bir rakibe karşı oynadık ama maalesef istediğimiz sonucu elde edemedik.”

Kırmızı-beyazlı ekip Samsunspor’un Kayyım Heyeti Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Balıkesirspor Baltok karşısında beklenmedik bir yenilgi aldık. yenebileceğimiz bir rakibe karşı oynadık ama maalesef istediğimiz sonucu elde edemedik.” dedi.

“Ciddi anlamda morale ihtiyaç var”

Kayyım Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Nuri Asan tesislerinde Basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karayılmaz, Cumartesi günü deplasmanda Balıkesirspor Baltok karşısında talihsiz bir yenilgi aldıklarını ifade etti. Aldıkları 2-0’lık mağlubiyeti unutarak diğer maçlara odaklanacaklarını dile getiren Karayılmaz, “Futbol bir hatalar oyunu. ne yazık ki sahada en az hata yapan kazanıyor. Biz bu mağlubiyeti unutup önümüze bakmamız gerekiyor. Lig uzun bir maraton ve futbolcularımızın ciddi anlamda morale ihtiyacı var. motivasyonu sağlayarak önümüze bakacağız. Kayyım heyeti olarak futbolcularımızla konuştuk ve Balıkesir yenilgisini unutarak önümüze bakmamız gerektiğini söyledik. Bizim karşımızda kocaman bir Samsunspor camiasının olduğunu onlara hatırlattık. Zaten onlar da bu durumun farkındaydı” İfadesine yer verdi.

“Daha çok çalışmalılar”

Kadrodaki oyuncuların daha etkili olması gerektiğini söyleyen Karayılmaz, “mevcut oyuncuların takıma sağladığı katkıyı daha çok çalışıp arttırmaları gerekiyor. Performans olarak daha etkili olacaklarına inanıyoruz. Tüm oyuncularımızın çok yetenekli ve tecrübeli olduğunu herkes biliyor.” diye konuştu.

“Acil şekilde can suyuna ihtiyacımız var”

Karayılmaz, Samsunspor’un finansal sorunlarını çözmek için yoğun mesai harcadıklarının altını çizdi. İşadamlarına seslenen Karayılmaz şu ifadelere yer verdi: “Sayın Valimiz başta olmak üzere Kayyım Heyeti olarak ciddi uğraş içerisindeyiz. İnşallah kısa süre içerisinde düze çıkarak daha farklı bir vizyon göstereceğiz. Samsunspor’un ciddi ekonomik sıkıntıları var. bu durumu her platformda diler getiriyoruz. Samsunspor’u bu yükten kurtaracak kişi varsa onlar Samsunlu işadamlarımız ve sanayicilerimizdir. Acil şekilde can suyuna ihtiyacımız var. Samsunspor için, Kırmızı-beyazlı güzel renkler için, güzel bir futbol geçmişinin hatırına tüm İşadamlarımızdan Samsunspor'a destek olmalarını bekliyoruz.”

 

Nurullah KIZILDAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.