KARAGÖZ'ün torun sevinci

KARAGÖZ'ün torun sevinci
KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz bir kez daha dede olmanın sevincini yaşıyor. Karagöz'ün kızı Tuğba Koçhan Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde 2. çocuğunu dünyaya getirdi.


Karagöz ailesi 2014 yılına torun sevinci ile girdi. 02 Ocak 2014 Perşembe günü Yılmaz Karagöz ile Müberra Karagöz bir kez daha torun sahibi oldu. Kızları Tuğba ile Mesut Koçhan'ın bebekleri Çağan bebek Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde dünyaya geldi.

TANIMLANAMAYAN DUYGU
Dede olmanın çok güzel ve anlatılması çok zor bir duygu olduğunu belirten KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, "Daha düne kadar elinizde büyüyen, avucunuza sığmayan evlatlarınızın büyüdüğünü görüp onların yuva kurmasına şahit olmak farklı bir duygu. Baba olmanın nasıl bir duygu olduğunu, çocuğunuzu elinize aldığınızda anlıyorsunuz. Sonra bir bakıyorsunuz ki o çocuk büyümüş, kendisi evlat sahibi, siz ise 'Dede' olmuşsunuz. Dede olmak da en az baba olmak kadar farklı ve güzel bir duygu. Tanımlanması çok zor. Bu duyguyu herkesin tatmasını canı gönülden diliyorum. Allah hepimizin çocuklarına ve torunlarına sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler versin. Bu dünyada da öbür dünyada da iyilikler nasip eylesin. Bizim bütün çabamız ve gayretlerimiz onlar içindir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.